楼主:千秋一君 - 

钓鱼开学礼

ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-9-6 20:33
& l/ [6 w) R, z. n. k; O/ m' n找个好机会先,有好的就来你去。不过唔包生仔架!

0 }9 j. o; F% d{:153:} 我要生公主,打扮得靓靓的带出街,等别人赞美下{:182:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
Lee(小妹) 发表于 2013-9-6 20:38
  `$ U% I0 i# g$ j; i4 q+ p9 e+ q& P6 q9 m我要生公主,打扮得靓靓的带出街,等别人赞美下

$ |6 a3 A5 I7 j+ P7 l5 V& ~4 W8 A我屋企两个罗,得闲帮我带啦!{:176:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-9-6 20:41
' q. M1 {. p( D! _$ w" d- ~% c我屋企两个罗,得闲帮我带啦!
4 |8 x: h" T# z
{:99:}仲好讲,又话带出来俾玩,冒次真
Lee(小妹) 发表于 2013-9-6 20:55
3 L  ?  Y9 j- G仲好讲,又话带出来俾玩,冒次真

7 I+ u) u# S' s" A! k# Q我都唔知几耐无见过你罗,仲话想见我个囡囡{:176:}7 ~. A! S! f# E
仲有,是带距出去俾你带下,唔是俾你玩,当距玩具咩!{:153:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-9-6 20:58
$ X/ [  }: Q4 @' E我都唔知几耐无见过你罗,仲话想见我个囡囡
* W) b- z5 T) Y9 U# j仲有,是带距出去俾你带下,唔是俾你玩,当距玩具咩! ...
$ N4 Q& z5 r' |* G5 d* A: X
尔的朋友只有鱼了,边度记得我地哇{:96:}
/ d4 X% _, z6 n: e+ p* K我带距地到处去料{:153:}
Lee(小妹) 发表于 2013-9-6 21:08
" R4 K1 H/ T- m$ Z4 w( o尔的朋友只有鱼了,边度记得我地哇
* d/ ]. v, A7 u& Z- ~$ v* y. l) |1 Y我带距地到处去料

: w- ?. m: K/ `不,不,不!{:153:}
4 ^7 v9 R: [4 G7 F$ l我的眼里只有鱼,我的心里有你们啊!{:176:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-9-6 21:24
; i  E1 t, a3 o不,不,不!
) u4 p" ^& u4 }6 t% ~; m7 @: M我的眼里只有鱼,我的心里有你们啊!
2 ^9 D% N9 K- U/ j7 H
{:93:}我又想稳个鱼哥,以后跟尔地去钓鱼,我包写贴{:154:}7 m9 M: r" ~( m! Z/ r& \7 h# q
现在尔地既贴我睇唔 明哇{:96:}
Lee(小妹) 发表于 2013-09-06 19:55:24 8 r" Y/ g( }! W8 _# M
{:96:}迟到了,老师,我又要礼物{:154:}{:93:}" U( w1 T" l  @9 D0 D0 y
写得好专业喔,睇得晕驼驼{:157:}
' h7 l5 K3 C/ `8 F
你终于浮头囖,唔系老师,冇叫错,听日钓蓝刀,要磨?
Lee(小妹) 发表于 2013-09-06 21:33:05 . Y9 N2 n4 P: k# V3 S. |
[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-9-6 21:24 [url=forum.php?mod=redirect
: Z1 K1 r  N5 C3 v
我文采好差噶!稳个钓鱼人,距钓鱼,你做摄影师,又可以做女钓手,回来包发贴!包汤鱼!哈哈!
Lee(小妹) 发表于 2013-09-06 20:38:50
- }7 L& x% I; U9 x. g! v4 B, z[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-9-6 20:33 [url=forum.php?mod=redirect

* J' J5 f) K4 H3 O你觉得公主好过王子咩?我家的公主与王子一样难教。
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-09-06 00:02:56 ! a& |/ X) f7 G1 _
[quote]千秋一君 发表于 2013-9-5 23:31 [url=forum.php?mod=redirect&got
, N3 P0 z0 L$ n
群里管理员我觉得伯伯最辛苦又最活跃了,无论边个版块都有你回贴的身影和文采。辛苦了!伯伯!
千秋一君 发表于 2013-09-05 23:31:59 6 g0 k, Q$ a" E
[quote]钓痴 发表于 2013-09-05 23:09:54 [url=forum.php?mod=redirect&go

7 O" w$ f. `0 b1 q8 z- W, N喂!细佬,几时教下我发贴蛇,我连发贴都吾识。
我家金旺 发表于 2013-09-06 23:09:04
) W  Z: ^$ x; a) z( Y[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-09-06 00:02:56 [url=forum.php?mod=red
8 ^7 {% o1 v# w# p' d: r1 U* @
是啊,得闲写个贴赞美下大家尊敬的伯伯!
我家金旺 发表于 2013-09-06 23:11:50
3 k) ^2 ^. y% B% f4 `[quote]千秋一君 发表于 2013-09-05 23:31:59 [url=forum.php?mod=redirec

/ ^$ k" }+ t; ~9 Q) |0 @大家学习,建议去广网睇下人地既贴!
Lee(小妹) 发表于 2013-9-6 21:33 ' x  @) ]3 @# }4 S$ W6 [
我又想稳个鱼哥,以后跟尔地去钓鱼,我包写贴
. ]* W3 n# u4 Q现在尔地既贴我睇唔 明哇
7 ~$ g8 Q+ t6 N" n) L
唔是你都中左钓鱼人的毒怕?{:153:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复