楼主:小贝 - 

昔日菜园

收获不错
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
银林水库都几好鱼情!有机会都要去玩下!
谁带我去啊????
哇。 ///下次去叫埋蛇。。银林又年几长没去过了。水质靓左甘多喔。。
老叶 发表于 2013-8-11 23:42 0 e2 D0 n+ _5 A/ t% M+ A* O! g
个度唔系乜野人都可以钓既
: \. w) I" n# K: e7 S+ L1 c
( f* f: n1 W: `难得休息系甘于当散下心啦。

6 u. l' G( A# [我以前经常抄小路去钓{:185:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-8-12 00:41   t# R: V( U. K0 L% c/ R
呵呵!呢度是银林水库咩?好耐无去过,唔记得乜样罗!
' Q0 n3 [5 |  ^7 n% B, w+ p家家有本难念的经,难得出钓,尽情享受!

/ a3 J' i4 d$ j% T  l  c/ d阿伯,是银林水库啊,我体第一张图就认出来咯!
落花·成伤 发表于 2013-8-12 14:51 / s  a9 l! {6 ^9 |
谁带我去啊????

4 ]6 ]6 d- R9 K$ ]  l  ]小白,我带你去 {:184:}
小飞侠 发表于 2013-8-12 18:32
/ G- b' m1 o" x我以前经常抄小路去钓

! \0 L  Q- q8 R6 ^( p5 X4 I! Q( r要翻过一座山的,行路行到你头晕身兴!!
caohhh 发表于 2013-8-12 19:01
9 Y3 l- E4 n5 f* z2 F; X/ S* ?要翻过一座山的,行路行到你头晕身兴!!
" E* o5 T+ f* j1 H
我屋企就起过度,经常过去钓鱼啦,下次组织过去钓,小山姐,当锻炼身体,但是抄小路去得地方都是库角来得,钓位肯定唔够坐
我上次骑单车翻去果震,上水库兜风时拍得
小飞侠 发表于 2013-08-12 18:32:45 & \$ D' R2 S: U" K. |( g
[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-8-12 00:41 [url=forum.php?mod=redirec
/ B$ s( {" Y6 E' K3 f) c* Y% j% |2 s+ L7 x
以前经常去夜钓,翻山越岭,系松树底都睡过几次罗!
小飞侠 发表于 2013-8-11 22:49 2 Q3 e4 B# Z5 q7 K
你去过?叫桐哥到时组织入去就是啦

& M5 B) g# ~/ P" f! ]( e跟人家去过两次。桐哥可以免费带我地去钓么?是的话就太好咯{:164:}
明月风 发表于 2013-8-12 23:12
: B2 p: ^- G; p& i( G% i跟人家去过两次。桐哥可以免费带我地去钓么?是的话就太好咯
/ N! N6 [8 r, B& P
以前就经常去的,现在少去了!
好鱼者,乐钓之;半饷不动,顷间一动,上面欢喜,下面好痛{:153:}
明月风 发表于 2013-8-12 23:12
3 D3 g+ J& u, p7 X' W" e, ~跟人家去过两次。桐哥可以免费带我地去钓么?是的话就太好咯

0 p9 A6 y4 a1 p9 n7 n4 E7 ^5 w9 m抄小路 {:185:}{:185:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复