楼主:波仔 - 

2013第一爽!

波仔 发表于 2013-5-8 00:59
/ m4 z. C+ K3 Z2 ^/ [+ A$ ^下次补返歺,留比你吖!小妹
! W5 [9 v+ A/ T4 G- A1 c7 v/ J
{:76:}一直期待紧哥
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
Lee(小妹) 发表于 2013-5-8 21:22
* Y( f6 A. p$ G% [+ L一直期待紧哥
- `3 H3 @9 p) n! b- S$ O$ G4 t  i  n6 M
你的吃鱼梦想波仔会帮你实现的!{:153:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-5-8 22:02 ) s/ W$ W; j" S  r, {% W) S
你的吃鱼梦想波仔会帮你实现的!
" n* E, C, c, U% F. T# A6 X
{:157:}唔会又话等我伟大先怕
Lee(小妹) 发表于 2013-5-8 22:05 3 Z  g' c( Y  H/ u" i
唔会又话等我伟大先怕

% \, v2 Q- P, }0 y, w8 i$ F你伟大是吃鲫鱼!{:176:}
我都话明磨好刀啦!都唔叫埋我去膛鱼!  再有下次我报警抓你两个走私犯!{:153:}
明月风 发表于 2013-5-8 17:15 * ~% B! G% m4 `  ?( O
波哥,甘带埋我去个度锻炼下
+ A! x  a/ E) w! a: V
池哥你身才几好吖,壮壮的! $ X7 P2 M  r8 x9 _
你经常锻炼啦!下次锻炼一定叫卖!
韵韵 发表于 2013-5-8 17:37 0 w- e  D8 K. k8 R
好想吃啊!
) A2 D3 D8 d& e7 n2 M* Y8 H
都煮得几好吃下,下次吃鱼前,发帖通知吖,跟帖吃鱼!嘻嘻
Lee(小妹) 发表于 2013-5-8 22:05 8 W1 x8 c/ T, g1 D6 i$ ]
唔会又话等我伟大先怕

4 }2 k  a' X" I$ z唔会!你几时得闲休息,就提前分负我做嘢啦!
Lee(小妹) 发表于 2013-5-8 21:22
) F; U) M( R! d+ p9 Z  B, V一直期待紧哥

5 i7 L( E4 o7 Y( @$ d$ J* W{:162:}
阿平 发表于 2013-5-9 09:16
: g- r# J  B" B我都话明磨好刀啦!都唔叫埋我去膛鱼!  再有下次我报警抓你两个走私犯!
! d1 W( m9 N5 X# X2 Z
平哥!下次唔敢罗,下次走私同你请示吖!嘻嘻
带我们去走私啊
落花·成伤 发表于 2013-5-9 15:35   ~* z- ~! `% u! E8 n8 f# e: Q
带我们去走私啊

8 |# z# E1 z$ v/ L4 f2 S: o" c有机会的,下次去走私把你叫上,做大案!哈哈
波仔 发表于 2013-5-8 10:32
9 s0 @" T3 o9 F. R6 b真是高潮一浪接一浪,吃饭饮酒过时!饮到头晕、、

+ N. x3 }( [, b上次去钓过d两三斤重既叉尾,果种兴奋感一直都时不时涌现。
: Z* y8 F5 x" w睇嚟今次都有排尔回味咁喔~~{:153:}( ?* V5 o" }% a: u$ b/ s
波哥去走私都唔叫埋{:155:}睇你都爽歪歪又钓又食
恨死睇你贴得人。。哈哈。。

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复