楼主:ぷ開心^ō^伯 - 

2013年五.一从化钓鱼人俱乐部休闲活动

ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-04-16 16:42:27 2 b: }" b  g$ D' q3 c6 g5 ]6 S
[quote]钓鱼郎 发表于 2013-04-16 11:53:15 [url=forum.php?mod=redirect&

: i0 X  Y- ~, \- N, b: E$ ~依家都未定点放假,如果要值班的,就无办法偷鸡了
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
钜华美食 发表于 2013-4-16 17:24
+ b4 ]# O( y; w' I  J我冒银还您果

3 V/ r" F+ K3 _, L( H; n5 c奖品龟我!嘻嘻
微凉 发表于 2013-4-16 14:52 $ w' ^' R3 p' e& I" q; {
 支 持

) I- l3 p4 O8 g2 O% G$ U8 S  _用行动吧,马上去报名啊!
钓鱼郎 发表于 2013-4-16 17:23 ) ]+ m8 r5 w+ j' u
有走私就好咯,有的一定叫你......

7 i/ |. E0 a8 K1 z3 M次次去完翻来先叫我的,有咩用!!
波仔 发表于 2013-4-16 19:22
& t( d" O9 }! \2 v4 s奖品龟我!嘻嘻
0 {" c0 _3 B5 N' \  \6 E  n) A
好奖嘴归您{:179:}
水上仲可以参加下,天堂山就。。。
水上仲可以参加下,天堂山就。。。
捞头军 发表于 2013-4-17 00:02
  d/ O" z+ B8 }' _  W' |% ]水上仲可以参加下,天堂山就。。。
  `1 g9 S2 G! J" W
可以啊,去报名帖报名啦!
钜华美食 发表于 2013-4-16 22:32
" |, z3 N) j+ e& }& `! r好奖嘴归您
6 I: b3 j3 d4 T& q, q5 b
{:166:}
各位领导!唔好意思!特然有事去唔到29号第一场!唔该帮我除消!如果定着我位咯话无所谓我出钱唔去!!
客家仔 发表于 2013-4-26 23:11   G  w1 }' F- H$ u
各位领导!唔好意思!特然有事去唔到29号第一场!唔该帮我除消!如果定着我位咯话无所谓我出钱唔去!!

O* V5 {. ^2 ]' O+ ~- y$ j" Z大家都是出来相互认识交流,有时间就一起玩啦,我都好耐无见你罗!考虑清楚!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复