楼主:神采飞扬~华哥 - 

我的自制活动钓椅

钜华美食 发表于 2013-4-10 21:57
3 N( w' O; ?. g& O! Q4 B/ T甘都得咩!冒晒料哇!考虑吓

* |0 L  h8 X" H( h买蛇,肯定好受欢迎
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
david-liu 发表于 2013-4-10 21:49 " s5 `1 L- ^0 q4 p5 j2 h
你得既,下次过你度拿啦!
! U+ z- s7 c- v% h& Z) {, Y
都冒买料返来,您刘版想抢劫咩{:195:}
快乐源自内心 发表于 2013-4-10 21:59
. f. ]6 X8 U+ U' q, B5 b# _买蛇,肯定好受欢迎
8 u+ g1 }1 e# G+ {2 C+ ~2 o
甘味又要整多张{:188:}
钜华美食 发表于 2013-4-10 22:01 : F' r5 m) _. [2 D
甘味又要整多张
' G! B) l/ I+ H% M' J$ t
唔是多一张,是多几张{:176:}
快乐源自内心 发表于 2013-4-10 22:03
# [7 o# X* K* i* a4 S唔是多一张,是多几张

/ k+ A5 ]' ^; u4 L: n" \3 E7 [唔制!!!
: G7 ^3 N2 b  m& J7 }7 K. W' Z
, ^8 b- ~, n) r& `8 F
, B( D, b! A1 y3 k( Q1 R3 i; R冒人坐好羞!
钜华美食 发表于 2013-4-10 22:06 9 d; l9 f0 g  t
唔制!!!
7 Y  t( D1 D$ m3 W4 |4 m  v( H
{:153:}甘就送左俾我罗
快乐源自内心 发表于 2013-4-10 22:06 : V, A( H$ h( m' F% M4 H" i& [
甘就送左俾我罗

; m3 I' q  [, Q" U3 P) U  e您都唔钓鱼!
钜华美食 发表于 2013-4-10 22:07 3 @' m4 }- {! f' s
您都唔钓鱼!
+ y; z$ t! q" i" z% ]
唔钓鱼都可以坐架
钜华美食 发表于 2013-4-10 22:07 6 F9 b6 V% |9 U2 i* l4 V: w" K
您都唔钓鱼!
0 s1 q6 d6 x8 G6 o3 g( R) v
或者多了张椅我会去钓呢{:78:}
快乐源自内心 发表于 2013-4-10 22:08
; @- R' @: j5 C  O$ t6 f* L! f唔钓鱼都可以坐架

( ^3 Q; ^0 L* U3 r# v+ {唔钓鱼坐唔好睇哇!
快乐源自内心 发表于 2013-4-10 22:08
  ]; e% d& Z% S或者多了张椅我会去钓呢
& @  A( m. U; L; C2 \/ W
甘到时借比您坐吓先!应为好坐先帮您做张蛇!
钜华美食 发表于 2013-4-10 22:11 , p% v1 q+ F7 }
唔钓鱼坐唔好睇哇!

6 T+ i' o; g' ]9 f! J我会想好几时坐的罗
钜华美食 发表于 2013-4-10 22:12 9 M4 q# s2 @. `7 N
甘到时借比您坐吓先!应为好坐先帮您做张蛇!
8 u, d0 F+ {$ {+ o
{:153:}坐下顺便食烤鱼
快乐源自内心 发表于 2013-4-10 22:20
. j3 }; c. F7 o" r坐下顺便食烤鱼

2 m6 W  Z/ y- B& N& ~' u3 h  i甘过来蛇!顺便又做多单生意{:176:}
华哥厉害啊!!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复