楼主:精靈 - 

【活动图片】2013年第三届从化网友年会

d相将当晚既热闹记录得好完整,随遇随心随行既一晚,thanks!{:104:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
zenglsjx 发表于 2013-2-27 11:04
& S& ]! g( v. J+ x1 @3 T3 f坚版,果日你背后都好多靓女啦!转身就有

* f+ A% B% D& v9 p! |, O{:99:}就是咯!!靓女就响隔壁!可惜没胆上去认识..........{:96:}
今年未去,我唔开心。。。。明年再参加!!
david-liu 发表于 2013-2-24 02:33
% E, v. E4 u5 m; ]辛苦晒精灵啦,为我哋捕捉、留下每一个精彩镜头,不过以后影相我都唔敢笑咯
6 Q: M; O+ q& X( H" \3 j
究竟边位系你啊?{:165:}
{:163:}{:163:}活动好精彩啊!{:76:}
3 D, G: g4 z6 u# ?9 h; {多谢精灵给力的图片{:169:}
& {1 c9 v3 m7 g  J: N让未能参加现场的网友也能感同身受{:95:}
本帖最后由 david-liu 于 2013-3-1 21:08 编辑 ; z0 G1 t% J2 M' S+ R0 @
天天天蓝 发表于 2013-3-1 21:00
- j+ O4 N$ e  O/ H; d! ~究竟边位系你啊?

/ j7 ^3 ^% A% w, l1 L% `* r" q( H! o! }- ]7 ]  M5 T1 r
睇完成个视频未啊?你咁聪明一定会知道既
david-liu 发表于 2013-3-1 21:07
% G2 i2 b% t* ~9 n# C睇完成个视频未啊?你咁聪明一定会知道既

2 z- j7 `, l3 z) j' Y& g5 @, M, i喔!
7 f& ^, t8 F1 I( P要睇视频先知架+ ~5 P7 R8 X+ S1 s1 _% H2 S. X
我先欣赏图片喔
. K& r$ J, |, @3 A- u2 g得闲再慢慢估下边个系你哈{:179:}
$ Z  p, W8 Q& ^3 H或者你直接发张你的玉照比我咯{:166:}' v2 _6 r1 D' b+ h
费事我估来估去{:185:}
天天天蓝 发表于 2013-3-1 21:14
) k# s3 n# e' l9 y: A喔!2 K3 f, n1 C" U9 z- h
要睇视频先知架
5 N7 s0 z' h, f3 r0 ?' ^; l我先欣赏图片喔

- I' W6 l. Z2 o( ]{:154:}你估啦
好热闹甘哦{:98:}
{:99:}点解我宜家先见到
G-four 发表于 2013-2-27 13:232 U& r0 G% {- Z! Z$ ~9 g: I
嘛嘛地吧个人觉得,两年都罗唔到大奖
6 P- l6 x( M  K
知足常乐,能参加我也觉得满足了!
可惜,错过时间了{:96:}
有些人我认识的
精靈 发表于 2013-2-24 17:20 % `, O7 ?$ ~) `4 \4 k% r* ]
张张都咁好。唔舍得删啊。唔删得噶啦,系唔可以咖。

, `# K. A2 d8 J  V% F. I稳五到钓鱼人张合影的{:153:}
G-four 发表于 2013-2-27 13:23
( E# @. q4 Q! r; _2 |0 r2 [嘛嘛地吧个人觉得,两年都罗唔到大奖
  k! B  z' `6 H* ]1 p' |
今年如你所愿拿左个大奖马上有车呀

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复