点标签看更多好帖

飞扬星空伴你飞扬34--许愿

* U$ ?. @5 H# }' C9 m
- F: [7 V8 \! g0 D( s% t+ ~. mHI!大家好!飞扬星空伴你飞扬,34啦,34系一个特别既数字,随住末日既离去,2013既到黎,34抑都离我而去,新既一年祝愿大家都有着幸福、安康既生活,同样抑都希望过往既一切不如意好似34一样成为记忆随风飘去,所以今日带黎一首无意中听到既歌,有GIGI同古巨基既合唱“许愿”;为大家许下这一个愿,希望大家都会如愿;今日抑都系我哋一位好精灵活泼既小朋友曦曦既生日,我哋一齐黎祝福距,祝福距生日快乐{:82:},健康快乐成长,唔知距今晚吹蜡烛会许乜嘢愿呢?听下梁咏琪同古巨基既“许愿”!
) y  m4 S. ~# u  W: i4 O: f: {8 j+ n        

3 Q5 R) s) a  Z, W  D5 q. W5 E/ i. i, ^- ], a0 U* w
( y: K% P# O! M% v) p( _
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
歌名:《许愿》 主唱:梁咏琪 古巨基
7 [; _: l- B+ w& a作曲:凌伟文   填词:何启弘   编曲:王豫民
4 V$ f5 U1 B  b5 D9 `
1 o' S( e# ?' o. ^: s( H7 H+ k我喜欢回味记忆的美让人懂得感谢
8 S1 D8 f1 ^4 P; C( m( R) R+ P- {你现在让谁听你喜悦陪你掉眼泪
+ C# c) T  C* g6 u' R. z, f! q2 a% O2 h# U( K. ^
嘿好久不见请你许个愿
  d" N* q1 `' N2 p% T% @
! p3 H3 Q* z2 t, h要感情不再那么容易变让心不被距离拉得太遥远1 I& k5 D( K4 Z, \, U' i( M

0 S1 A; Z6 y4 w. a8 h$ Y  U我寄了张卡片地址是感觉收件人叫永远0 A: V8 w& O& l0 `7 N

' T( T4 f+ r$ a/ L$ |% i( C$ q像是你又递来一杯热咖啡生活有了你的温柔调味
, }& V; q+ C) H! x' n# G
( c3 m( M- g) q9 V' S5 k我寄了张卡片画你的笑颜写祝福的留言- _+ X( W1 v. R5 }2 z

' z' s2 o+ m$ a. o- `# V* A请把我的名字默念一百遍好梦就会趁你睡醒实现! j/ e6 F2 j  N$ }% b9 _9 l4 I
我习惯感觉记忆的美能让温柔不变
1 M- h" o: R& q# \3 f你现在让谁吻你的脸疼你的一切
# C' I; S- o' j0 B+ A7 W
/ ?, Z4 X1 q. D0 o) u+ H( y
事业有成
慧在咫尺 发表于 2013-1-15 10:18
% G! \# b6 V0 a6 a  I事业有成
. U$ ~7 S  C& F6 i( |. h
我哋仲要祝福晞晞啊
祝福晞晞健康成长,快乐每一天。{:169:}
{:78:}晞晞小盆友记得要健康,要快乐,要乖乖哦
快乐源自内心 发表于 2013-1-15 10:49 2 C: D4 D% l* f% z0 Y5 k
晞晞小盆友记得要健康,要快乐,要乖乖哦
( d0 P& O' O; m/ l
系啊,要乖乖啊{:176:}
david-liu 发表于 2013-1-15 11:17 0 u% r! N" ~7 V9 l
系啊,要乖乖啊
0 i7 Y1 |& Z' |8 W, @* \: e
唔通要曳曳啊?
快乐源自内心 发表于 2013-1-15 11:20 8 Z' y0 j$ Z7 z* @0 Q9 x
唔通要曳曳啊?

3 u6 a& A! O( j) m小乖乖{:176:}
david-liu 发表于 2013-1-15 11:33 4 R# s6 M( D  i, B3 b$ R
小乖乖

; q* r5 _- L5 O5 \9 n! n) o' O8 I{:191:}傻左咩?
{:95:}晞晞开心快乐.成长
小朋友生日哦,祝距学习进步,身体健康!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复