楼主:神采飞扬~华哥 - 

鸡鹅鸭的未日,,,祝各位朋友节日快乐

茶茶 发表于 2012-12-21 21:42 ' ~8 U3 Q# d+ I0 R5 I! t, q0 J, W
冬至快乐

7 Y, e8 v2 o% l) j节日快乐{:166:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
钜华美食 发表于 2012-12-21 21:45 ( {, n% Y4 b/ B9 b- F1 J5 ?
哈哈是唔是比您小情人抢去呢

k0 |" S; b+ O! Y/ r{:153:}小情人冇系屋企吃,但系仲有侄子侄女哇
david-liu 发表于 2012-12-21 21:48
+ k( C8 O) W6 D: f, Y, w小情人冇系屋企吃,但系仲有侄子侄女哇

- f  t+ t7 D: n没计我们大个仔哇,抢细既吾赢{:176:}
钜华美食 发表于 2012-12-21 21:39
& ]1 v6 Y. L" K; I% r不成理由,都有落班时间怕自已一个人过?
; F: e! S) h' [0 O2 O; G. v
点不成理由?落班返到去都夜咯。。。
祝你生意兴隆{:93:}
钜华美食 发表于 2012-12-21 21:50 . y4 X) U0 X/ J$ c
没计我们大个仔哇,抢细既吾赢

: g1 J5 E7 k+ o) k系咯,一郁手就俾老母眼望望咯{:106:}
david-liu 发表于 2012-12-21 21:56
; [, J3 v$ I5 j# n# n2 W系咯,一郁手就俾老母眼望望咯
; c+ H1 }/ J# F" k
是哇,我老爸都要我就住地细既哇{:183:}
李清水 发表于 2012-12-21 21:55 / {" Y" ]$ w" b" ]& r
祝你生意兴隆
( |  _) a+ l! b( E
多谢清水哥{:166:}
钜华美食 发表于 2012-12-21 21:59 " L7 l( K- n0 X+ p7 n7 E1 I4 M2 E
多谢清水哥
" _3 m6 r8 r/ ?" g& ]( @0 v( \
% q' C% f' {0 M; f/ x% j
华少,识做啦
临海看雪 发表于 2012-12-21 21:54 ; M6 d  f5 U: X
点不成理由?落班返到去都夜咯。。。

0 }& N8 O5 T- P* K' l3 F温直口,要返去又几夜啊,唔会一千几百公里怕
见到都想吃啊,尤其只鸡同酸菜{:98:}
钜华美食 发表于 2012-12-21 21:58 7 \5 a/ Z2 p# ]. T- z/ O
是哇,我老爸都要我就住地细既哇

( T  n0 K- E4 B- R呵呵,一样待遇
清水豆豆 发表于 2012-12-21 22:04
1 \6 Q4 k5 _2 B3 }- D. f/ T# F见到都想吃啊,尤其只鸡同酸菜

! }; n3 \4 i$ J/ i/ i1 P早讲呗,我打包来挡口兄弟两聚聚{:176:}
david-liu 发表于 2012-12-21 22:06 9 @2 D4 E  d0 n/ B
呵呵,一样待遇

0 v' {4 u8 ]* N6 q3 Q9 w3 ^5 I& }唉,衣家先知自己大个子罗,我只鸡比,,,,,,,
钜华美食 发表于 2012-12-21 22:07 2 E0 G3 r) G% P4 n+ I
早讲呗,我打包来挡口兄弟两聚聚
0 V( j  d6 n1 q4 C3 g) ^5 E
兄弟{:153:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复