楼主:神采飞扬~华哥 - 

神采既小聚

Lee(小妹) 发表于 2012-12-3 20:50 ( O5 z* D" o& c2 ~4 d3 K+ X0 X3 n
稳日一起去稳华哥哈,,,烤鱼

( _6 _/ p  H" r& I9 P3 `! s记得CALL ME{:76:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
小小凝希 发表于 2012-12-3 23:09
* p3 e% Z* h5 R- D早叫你又唔来,真服左你!
7 x3 ^. J8 n) W2 ]& g- x
{:99:}尔过去个时又唔叫埋我一齐过,冷雨夜有烤鱼食真是幸福
钜华美食 发表于 2012-12-2 01:39
) n1 |2 K4 V. T  u) m+ G
有只肥妹仔甘得意噶{:76:},下次叫巨比我蔑下只面蛇{:153:}
快乐源自内心 发表于 2012-12-5 13:08 4 J9 B$ B- ?6 h
尔过去个时又唔叫埋我一齐过,冷雨夜有烤鱼食真是幸福
' I. `% L7 D5 u4 O- H, y7 ]$ A- ]
{:99:}我老板娘车我过去的,我以为你早到左罗,去到先唔见到你!
sam1001 发表于 2012-12-5 13:19 ; }- F6 C3 Q8 u* R9 d( l
有只肥妹仔甘得意噶,下次叫巨比我蔑下只面蛇

, }7 H0 ?2 W; i/ c1 D{:185:}因住个肥妹仔打锅你啊!
钓痴 发表于 2012-12-3 09:08 " O4 |) q4 e1 ~4 @7 M+ p  g
果晚我淋住最迟十点几十一点就能赶到翻从化的!谁知道凌晨3点15分才回到街口!!实在悲剧!!期待下一 ...

2 J5 \0 `, o8 R7 X* j: \{:98:}
钓痴 发表于 2012-12-3 09:08
2 i+ T0 \- S5 F  |7 I6 M果晚我淋住最迟十点几十一点就能赶到翻从化的!谁知道凌晨3点15分才回到街口!!实在悲剧!!期待下一 ...

1 c9 R" B6 k- g0 p$ W  ]{:98:}见到我嚰?
小小凝希 发表于 2012-12-3 23:08 - e" O" P# @) {0 m& [# g
等啊等,等到鱼吃晒,肚仔饱,等到茶饮晒,都未等到人!

0 r1 |8 y. w' x% c4 c{:193:}
小小凝希 发表于 2012-12-5 13:29
; g8 Y: F$ j% M因住个肥妹仔打锅你啊!

, f- V2 j# E0 }( o" o/ x3 J中好,我想打巨好耐罗{:187:},一直稳五到值口{:99:},今日终于有人点燃导火索了{:153:}
sam1001 发表于 2012-12-5 13:45 " k9 v' n) h8 K" C9 S# G6 {& s
中好,我想打巨好耐罗,一直稳五到值口,今日终于有人点燃导火索了

0 n: x+ m/ r& p& f! `! H{:195:}
小小凝希 发表于 2012-12-5 13:27
/ ^+ |, a" q$ D3 b( d我老板娘车我过去的,我以为你早到左罗,去到先唔见到你!

! V3 `/ r& I1 J* \& I: g{:99:}你点解唔叫你老板娘车进我过去的,我仲以为你唔去了
, k* o/ d; `' D9 S* [7 V
慧在咫尺 发表于 2012-12-5 13:39
! J4 m. Q8 ?& P1 c见到我嚰?

( D: z5 s  \$ A+ R& R
/ T  j& w3 p/ z{:153:}见到!心自隔离果哥!!
Lee(小妹) 发表于 2012-12-4 22:28
+ s' |/ K) Q  S( R甘尔下次要带埋我去哥
! q& a# X4 \2 t# ^  B9 |4 A1 A+ n
{:106:}钓鱼咯!你去磨蛇
小小凝希 发表于 2012-12-4 22:41 ' b' i3 |2 j4 h; C' M" ^9 n
工作要紧!
- b. x$ x% t8 X/ w4 n( ~# z
{:106:}果日是做左三陪!!
钓痴 发表于 2012-12-5 15:14
* u1 Q9 C7 m4 O+ S4 v. S+ G$ e! {6 }& |见到!心自隔离果哥!!

) I- t, V* y; B8 f' j. s0 r) {. h{:106:}唔系哇。

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复