楼主:神采飞扬~华哥 - 

我来了,哈卜

钜华美食 发表于 2012-11-28 22:10
/ j# U- f/ z4 L8 _8 W# ?' }: Y仲话想请尔一起泡温泉添

) B8 y3 A$ h3 x8 @3 A5 z/ E边度泡温泉?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
慧在咫尺 发表于 2012-11-28 22:12
  N+ R) A$ ^% D2 F- D2 Y% w嗯......
* F% K+ D" D, Z& h; |; C
您好野有局都唔单声,上传地光猪上来及及,睇有没鬼{:179:}
哈卜 发表于 2012-11-28 22:15
5 A2 f0 i! U3 D0 w& j/ k- m边度泡温泉?

! P( t6 E0 m7 ~/ Y英豪对面哇
钜华美食 发表于 2012-11-28 22:18
! E# T1 H% P# U5 O+ t! D英豪对面哇

# `7 ?0 H5 O' q9 b5 |6 k$ h( q0 ]9 q7 n1 r
哦!知了!
: T& P4 V& K. N& C听讲包池都唔系好贵!值得一去!
哈卜 发表于 2012-11-28 22:21 : N8 s% m- y* m8 ~% Q
哦!知了!, ]5 N0 O' \5 n( ^" r4 a# M
听讲包池都唔系好贵!值得一去!
* m' [9 T4 G4 E
都仲可按受{:184:}
钜华美食 发表于 2012-11-28 22:16 $ H  Q) ^1 |' y7 P/ n
您好野有局都唔单声,上传地光猪上来及及,睇有没鬼

( ~- ]9 ~/ x" h1 j: {4 s我都想去
慧在咫尺 发表于 2012-11-28 22:26
" e+ i1 k  u2 [& J我都想去

3 L+ I" m# y4 R/ g4 R# e2 f哦,原来您冒去既
钜华美食 发表于 2012-11-28 22:27 " I( d  n$ y% _3 J1 p
哦,原来您冒去既
5 {6 J& `; T& @0 R& s& P- H
12月3号你一定要在线啊!
钜华美食 发表于 2012-11-28 22:13   A% D  U* g/ X3 i* q
同学院啊头去哇,尔点知和
, a1 C6 e( D5 \. o9 h8 N) H
{:153:}
慧在咫尺 发表于 2012-11-28 22:30 % P. [! t# r7 R3 i" f1 R9 v" P# Y
12月3号你一定要在线啊!

: P) |( `# y% p$ t0 |' w( a' K: ?/ K哦,,,,,,,,唔是5号咩
钜华美食 发表于 2012-11-28 22:37
; q" |" O. v" b( F1 \! E. C3 u哦,,,,,,,,唔是5号咩
* v- u: w1 {4 ^- E) Z) F* x
3号同你讲D嘢
{:82:}
慧在咫尺 发表于 2012-11-28 22:40
; ?! R( p( _. N9 K5 E9 F3号同你讲D嘢

. f) o( f  P* C. T7 v好,地止边度{:163:}
佢来左我呢度{:160:}
李清水 发表于 2012-11-28 23:25
5 {5 W- _7 ]  _7 I) b8 N5 A佢来左我呢度

9 V  c# q  Y! w  b5 ^{:179:}怪唔得,捞虾唔到{:179:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复