点标签看更多好帖

飞扬星空伴你飞扬31--最爱是谁

' W4 M; x, R. V# {4 S+ Z
; G9 k- \# {5 C+ [7 r* X: A            

3 V, W: `# F: O' h  x# l* D   数日未见,增添既没有一分既思念,或者增添更多既系一份陌生,一餐饭落黎未有一句既交流,就如形同陌路人,可能咁就系最熟悉既陌生人吧,一直既努力唔会期望太多既惊奇同意外,只系希望有一句温情既问候。
3 w$ o0 R8 @8 I    今期既飞扬星空伴你飞扬打破左以往既开场白,因为想将尼首歌送俾你!--最爱是你
) E4 K. L: h0 p: l9 q
1 Y4 L7 s* u) a3 K% V; [, D, t' P- E3 O3 T9 @3 M# ]. I- c% a
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!

' z; J) Q  |1 B& ^
哈哈半夜吃黄瓜唔知头定尾哇{:176:}
多情自古空余恨,后边个句就免了
& i" V+ T& J5 |- D2 Z( z6 ~, L* {
一听到华仔把声,我就感动了
慧在咫尺 发表于 2012-11-5 09:16
" i. p) V. ^" f$ C一听到华仔把声,我就感动了
) u: b3 U1 T, ~* N
听到我把声唔知你系味都会感动呢{:153:}
david-liu 发表于 2012-11-5 09:49 $ W6 H* f- ]# h+ C0 J
听到我把声唔知你系味都会感动呢

1 I, u3 E7 r- V  k肯定会啦,点会少得刘老板你啊
慧在咫尺 发表于 2012-11-5 09:55
7 {) I+ O: E1 ~9 r6 e; G5 n( X1 B肯定会啦,点会少得刘老板你啊

]7 ^5 W/ R. J6 f3 g0 O哈哈,因为我同距都姓刘咩?{:176:}
钓鱼仔 发表于 2012-11-5 07:40
9 s* Q! B* E+ W多情自古空余恨,后边个句就免了

9 [6 x  w0 S6 L' y7 K此恨绵绵无绝期
david-liu 发表于 2012-11-5 10:16 1 ]! ^; t% J+ w
哈哈,因为我同距都姓刘咩?

9 s% s% v# h* A6 x* O  ]7 g# F唔系。对你好有兴趣LOOK
慧在咫尺 发表于 2012-11-5 15:19
) y% r1 m9 v& q唔系。对你好有兴趣LOOK

3 w% y/ }1 ?! f4 s{:153:}凡人一个
是吾是送俾我的?5 b& M) a7 H1 {. H6 G
太感谢了^ω^# U: K) n2 [, h2 V0 O
哈哈……
放下 发表于 2012-11-5 16:04 9 R3 n9 }% _$ {/ u( T
是吾是送俾我的?6 A, q' ~( q6 c
太感谢了^ω^
0 F4 [2 t! N- E0 l6 o! U哈哈……

: ^$ C/ Z3 r% w% ?明知故问
最爱是谁?4 s; N0 ^! j' L  @6 e
好似呢D野,系一个动态的事情
david-liu 发表于 2012-11-5 15:25
3 M) j, y  I0 v* D7 k- i凡人一个
/ j: x9 ]! J* j# R* i2 ?
{:179:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复