楼主:街口坚仔 - 

从化美食节!

钓痴 发表于 2012-11-5 19:03
6 f7 I& z- H$ p! l" `有我份噶磨??
% N3 F  P3 c' _: }2 I
{:170:}女土就有份
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
钓痴 发表于 2012-11-5 08:16
* q+ a; X4 {2 a我试果D感觉还可以!
: n6 L6 W- m8 F9 Y  u+ f
难道我重口味....
哎,同事叫我一定要试果个印度飞饼~吃都未吃过就结束埋~{:99:}
钓痴 发表于 2012-11-5 19:18
7 r: F- L$ |% f2 Y. z( P7 n我响城南哇!要行好远吓先坐到车的!

, {4 @7 k6 p( `) b/ h+ H& }洪山围有几远~
一穷二白 发表于 2012-11-5 20:50
8 Y5 B/ c  G/ }2 k# k' L女土就有份

7 y, ?5 c5 v0 O% z; P{:189:}鄙视尔!重色轻友!
Hロ亨俐⒁/zq 发表于 2012-11-5 23:12
& b1 _- V6 R4 `& ]2 U. `难道我重口味....
! s2 ]5 f2 y" `$ A- ]
{:185:}各人口味不同者!
清水豆豆 发表于 2012-11-5 23:33 ( {) H$ m/ u) U) m& |. y3 _$ m
哎,同事叫我一定要试果个印度飞饼~吃都未吃过就结束埋~

, Z; G- _, G1 q1 F9 \$ ?{:183:}跌左落地咩??
慧在咫尺 发表于 2012-11-6 10:27 , j1 h5 W, X" _
洪山围有几远~
% B+ Y# ?) T8 R) F
{:183:}洪山围隔离哇!!
钓痴 发表于 2012-11-6 20:23 8 u0 K' ~) ]% H
鄙视尔!重色轻友!
9 e9 ]/ Q( C. b0 W4 S: o
{:179:}{:153:}鄙视无效!那有男人唔好哎样嘅?
钓痴 发表于 2012-11-6 20:24
: N5 H) P$ v. c1 t洪山围隔离哇!!

$ T+ M) G3 u1 e( ^) F都唔远啊。我系旺城行到河东都系咁咯。
一穷二白 发表于 2012-11-7 00:20
8 }' [7 Q5 F3 u$ [鄙视无效!那有男人唔好哎样嘅?

( u* i+ R1 N7 d1 }{:189:}
慧在咫尺 发表于 2012-11-7 11:18
- h$ J, _+ j4 P7 c5 M6 q* e都唔远啊。我系旺城行到河东都系咁咯。
: U+ }( k% s( V7 u$ g: N% G
{:185:}我D老咯哇!!
钓痴 发表于 2012-11-7 18:25
! |, T  O) ?* E6 q我D老咯哇!!
( c/ k6 J8 ~0 m2 v3 g" J/ d
又话自己未到中年。。
慧在咫尺 发表于 2012-11-7 18:41 ! V2 J3 G; m: o9 }; Y, X6 l5 D7 t
又话自己未到中年。。
3 `: y& Z: Q& P$ |9 `
{:102:}同尔D俾我算是老咯!
钓痴 发表于 2012-11-7 21:34 2 U; u0 x' q5 j; L2 j0 F5 f
同尔D俾我算是老咯!
+ g( ~$ b- l1 r' t
{:99:}同你比,我就真系老咯

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复