楼主:神采飞扬 - 

关于向临海看雪、Lee(小妹)颁发“原创先锋奖”的公告!

david-liu 发表于 2012-11-3 21:54 4 G! s- U) v/ T! y  a  D' j/ M
迟早都要还既,所以都系~~~~~~~

( q' [2 v+ ?$ M8 L睇来都系要老老实实系的咯....
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
Hロ亨俐⒁/zq 发表于 2012-11-3 21:58 / B# k3 R! J6 H2 C. l7 h
睇来都系要老老实实系的咯....
5 S+ K( I. C( `6 `
你要努力向上,不枉诸君寄望,你要努力向上,要令朋友满心欢畅,hey,青年人要努力,休悲怆,休悽涼,总之但凭你力量,先要坚定你志向,你若再受挫折,努力但凭力量,心中满是悲伤,他朝得意乐洋洋,良朋,情长,良朋相勉励情谊难忘,良朋解你忧愁忧肠,解你忧郁没惆怅,哈哈~~~~~~~
david-liu 发表于 2012-11-3 22:01 5 |, c0 W8 e$ e. j! ^. P
你要努力向上,不枉诸君寄望,你要努力向上,要令朋友满心欢畅,hey,青年人要努力,休悲怆,休悽涼,总之 ...

: n8 P/ U* p" k+ V- A5 @7 V; ?算了!我脚踏实地努力就系喇!你仲长篇大论过我吖妈!我投降仲唔得咩!{:178:}
Hロ亨俐⒁/zq 发表于 2012-11-3 22:06
/ D9 ^  c) c: e" M2 P算了!我脚踏实地努力就系喇!你仲长篇大论过我吖妈!我投降仲唔得咩!
9 ?1 A# _4 f* a
{:153:}
david-liu 发表于 2012-11-3 22:07
; }; B9 Q- B5 Y, I
版主英明..版主武功盖世,版主千秋万载....{:176:}
Hロ亨俐⒁/zq 发表于 2012-11-3 22:11
5 A6 ~, {; o$ o# v版主英明..版主武功盖世,版主千秋万载....

' v' |# c$ f# }{:166:}
{:76:}领奖了
Lee(小妹) 发表于 2012-11-3 22:20 / n* i8 \" D" I; ^
领奖了
; U7 S/ O5 @, P# o1 W( v
你就欢喜吧...洗摆翻几围贺下距磨!{:100:}
david-liu 发表于 2012-11-3 17:48
( Y6 q- U1 f0 ~8 C) ~, ?; `好快到你架啦,加油啊!

, g% t3 H% @6 `- \( f' Y8 M7 x; T{:157:}我再升嘅话,系唔系到超级版主了。。
慧在咫尺 发表于 2012-11-3 23:51 7 @9 {, P6 d! ~
我再升嘅话,系唔系到超级版主了。。

: s% U9 a4 I/ O有机会架,I等U
david-liu 发表于 2012-11-4 02:00 ' l& }7 K0 ~% O7 n) B' S
有机会架,I等U

: K6 [5 Q2 H2 f( c; i- S& Q, v+ N{:154:}我先做好个小小版主先。你要企定定等我喔
慧在咫尺 发表于 2012-11-4 08:41
, ?" y6 C6 b- g我先做好个小小版主先。你要企定定等我喔
, l. Z) q# Q, z. a
{:163:}
Hロ亨俐⒁/zq 发表于 2012-11-3 22:44 # v: P% S. R5 ]2 a; o
你就欢喜吧...洗摆翻几围贺下距磨!

( L% m4 u% y6 [{:93:}尔准备下啦,要既哇
Lee(小妹) 发表于 2012-11-5 21:45
& n, }5 I6 M. ?% }; r( }尔准备下啦,要既哇

# o& `9 ^/ l) h, G4 r{:152:}!系你攞奖喔,肯定你自己准备噶喇!我已经咁有诚意去参加咯!
祝贺祝贺!!!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复