楼主:街口坚仔 - 

首战水尾!!

钓痴 发表于 2012-10-15 08:20 % `1 _& i% b; Q& O  s5 u
其实我知道自己的摄影水平的!所以精灵版主唔好笑我就好了!

3 v( E  W% _. a3 r我自己既都麻麻  想讲既系你地既活动唔错唔错
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
滴滴味 发表于 2012-10-15 08:23
/ s; Y; ]  m7 e$ x) z5 g( O6 F3 ~2 E看见的几只小野猪,你拍的图片去那里了?
) Q( k. G9 T7 g' S! t
见到山猪添啊?点解唔整只野猪来烧烤啊?, M% s& j+ Z  G5 _) y+ M. t
不过大野猪系唔惹得咯,发孬就唔好玩哦!
精靈 发表于 2012-10-15 14:24
5 p  s, f- P- w: Q8 ]我自己既都麻麻  想讲既系你地既活动唔错唔错
5 a( w1 L5 T+ ~, t' d& v
{:99:}原来是我表错情啦!!
caohhh 发表于 2012-10-15 21:44
# g* |. [0 z7 @- @0 W* H见到山猪添啊?点解唔整只野猪来烧烤啊?4 F7 E  K( o( M/ w4 x$ W
不过大野猪系唔惹得咯,发孬就唔好玩哦!
) i1 J! p( g; ]& ]
好细只噶哇!!大概6、7斤作用啦!!
风月明 发表于 2012-10-15 11:39
/ e( a9 ]; _9 _/ C5 T1 B正邪不两立,看来以后坚版与盗版有得PK了

6 ~4 _3 T( o2 K- k" X# ^. X{:96:}我点敢挑战前辈啊!!
玻璃 发表于 2012-10-15 12:13
. @, v' i. Q! N8 I" b本来我都想去的,但有喜酒喝去五成了,希望下次能够参加
, g8 H* W: _- v0 Y8 V4 t7 P# }
{:153:}以后仲有大吧机会啦!
钓痴 发表于 2012-10-16 13:05 ! V- @$ R' M% q; e& O: E6 e5 @
我点敢挑战前辈啊!!

3 {$ q( o8 E* _9 T% ]% G0 A( Z$ d% d要敢于班门弄斧,才能得到前辈的指点{:173:}
风月明 发表于 2012-10-16 14:20
5 q( U1 U9 z, V9 z" }$ _" v- B要敢于班门弄斧,才能得到前辈的指点

! ^+ i0 m- l& c* f# j  \{:106:}我怕二两一巴张啪死我!!
钓痴 发表于 2012-10-16 14:23
- ^3 d2 Q9 `2 `& V6 U, J我怕二两一巴张啪死我!!

/ I" t) X+ q. t0 Y! e/ A7 y* E7 E你诚恳D、谦虚D,应该没事的{:160:}
风月明 发表于 2012-10-16 14:28 # u) s! c2 g2 _, q4 C% ]
你诚恳D、谦虚D,应该没事的

+ p" b' }: ]% L3 B4 [{:156:}一D气势都拿唔出,更加唔敢去挑战啦!!!
钓痴 发表于 2012-10-16 14:46
9 l8 _6 A( p- d: x! w$ L一D气势都拿唔出,更加唔敢去挑战啦!!!

|" O; G7 g% g% O: `( m  e2 n" M甘你点当正版??{:165:}
风月明 发表于 2012-10-16 15:18 * S$ B8 X5 E  a5 L" |5 m% c" T" }- L: E
甘你点当正版??

y8 A  h: V( A9 C{:190:}我闪埋一边甘得咯呱!!
钓痴 发表于 2012-10-17 08:27
, z" \. t0 Y; X8 |6 F2 c我闪埋一边甘得咯呱!!

1 q. q! s& D1 a8 k- u5 `) K看来你不想学习不想进步哦
位置没有选择好哦、泥沙地。想稳吃都几难哦
风月明 发表于 2012-10-17 08:40
, k" f8 |+ [3 f# ]6 O+ E看来你不想学习不想进步哦
9 H8 U  O5 \! p. [: w% G1 {
{:96:}想学习进步都唔一定要挑战前辈噶!!池哥尔稳我笨咩!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复