楼主:慧在咫尺 - 

唔知大家信唔信哩嘀嘢嘅呢??

一心一意 发表于 2012-10-11 12:03 ! _! o/ J5 X! |* {9 t( ?/ i- {: B0 _: U
嘻嘻嘻    我未去睇过,唔知准嘅磨咧?听身边的朋友话都算得有七八分准。

" j+ P+ P" D  Y1 R3 ?+ n咁你米去尝尝鲜咯~
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
曼陀罗 发表于 2012-10-11 16:45
( K6 I; s5 A! q+ C; B好既唔灵丑既灵。呢点野一般系遇事走投无路时既心理安慰……个人意见。

* \6 o. Y+ v- f可能真系帮自己嘅心求安慰
david-liu 发表于 2012-10-11 15:58
' E5 a3 X4 y% ^% g3 X9 E得闲我帮你睇下

3 u- G& X5 X% w4 K# Q4 \- ?3 x: Q你睇下你自己{:183:}
精靈 发表于 2012-10-11 15:21
5 ]% G! J' f3 i  t  C- P这个有点玄。
7 {" H( C7 T; R- A+ w( t' n
很玄!有佢明冇你明。
钓鱼仔 发表于 2012-10-11 15:23 2 E/ P9 T  o: N- R
无去睇过

3 ~3 ]$ k' f- F0 ^' k4 N  ^) c想试?
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-10-11 15:11
+ O( L) s8 v% X4 ?. V5 y. T我唔信,但老妈子信!为了她心理能安心点,在不对正常生活有影响的情况下,我也不反对她相信这些东西!
1 [' u& P# h6 G: ]( U% |( B
我妈子信到十足。
钓痴 发表于 2012-10-11 14:24
: i& f3 z! S5 e. X, D, u3 W相呢D也不如相自己实际D啦!!
! J! o. E5 k$ y3 t- c# E" N% C
人嘅心理就系咁样噶啦,遇到事嘅时候,总系想有个安慰
玻璃 发表于 2012-10-11 13:16
/ ^/ y/ v" o% E6 f你信就有,五信就没
( a0 s( f3 Z  x) t
心诚侧灵?
街口佬 发表于 2012-10-11 13:36
- V( j9 u' _& U3 n呢个系捉心理的,旁敲侧击;不信也罢,神棍神婆为左揾钱,肯定会话D吴好的野吓下你
+ Z# T1 Z  i) B, S! f0 x! Q5 r1 R
但系又有那么一点准确。
慧在咫尺 发表于 2012-10-11 20:34
7 S. d: N7 x" z/ E你睇下你自己
, j1 e* w# f: F1 h* j8 O8 v. p
{:153:}
慧在咫尺 发表于 2012-10-11 20:36 0 F6 Y# s  r7 m8 [& X8 `( l+ R9 Q
人嘅心理就系咁样噶啦,遇到事嘅时候,总系想有个安慰
. o* m3 ^5 @% i& W8 E
{:183:}如果问到唔好甘呢???
{:154:}我去睇过
钓痴 发表于 2012-10-11 21:26 9 H" A5 Y' x% C
如果问到唔好甘呢???
9 e: `$ S  i' Y) h
咁就见人见智咯~~
Lee(小妹) 发表于 2012-10-11 21:41
- L* q; F4 g' w- p' H我去睇过
9 X* K& S: e$ O4 D6 x% K4 t
觉得点样?
慧在咫尺 发表于 2012-10-11 22:31 $ {0 a/ h9 m  F  {  u+ D9 Y
咁就见人见智咯~~

8 k/ f, {% s' F+ M! E5 H0 j. k  V( ^{:106:}尔都几不负责任噶涡!!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复