返回列表 发新帖
楼主:街口坚仔 - 

今天第一次战夏湾拿!!!

风月明 发表于 2012-10-8 08:18 % j4 b, O4 d9 R8 ]) H; p, S& i, p
不是说有个大师落水捉鱼么,点解没见到?

& |- X/ r6 s! {4 L皆因捉唔到鱼蛇,所以咪影唔到咯{:176:}" p2 n2 F9 c$ t4 v- V8 S
你见我唔到,你见我唔到。。。。。。..
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
老叶 发表于 2012-10-8 13:08
- ]" I: y# r4 y皆因捉唔到鱼蛇,所以咪影唔到咯
+ D2 ]! z' R7 i9 t) f" L你见我唔到,你见我唔到。。。。。。..

2 D5 h' R$ D4 e8 f! R* G还在潜水捉鱼?{:184:}
钓痴 发表于 2012-10-8 12:20 ! C8 O# T" P( F
甘吧闭??
1 F% \0 \, N! f/ a; s" X
那个是高手中的高手,当时D鱼一个人拿五起,要俩个人挑
+ v- f8 j" o1 ~( j
好专业啊~学习学习
下次再去复仇!!!!
下次钓不到的话,就下水用抄网抄鱼 。{:153:}
滴滴味 发表于 2012-10-9 12:51
+ l: z& z& g4 M下次钓不到的话,就下水用抄网抄鱼 。
; y8 y, o1 g& ~! E( r; w5 \7 z" T: l
正有此意{:173:}
茶茶 发表于 2012-10-8 10:26
. F9 V& o$ s; g2 I0 r; ?我唔是美女哇..想支都唔得咯..你要美女..

7 m$ Z6 H) e5 E: x3 u9 ]# |' k; }甘靓女都可以姑哇!!{:153:}
caohhh 发表于 2012-10-10 19:36
4 L' j! B5 y; C# W" e. `" |甘靓女都可以姑哇!!
8 I) |& E0 x3 d% ?  e
{:96:}靓女都唔是啊..
PIPI 发表于 2012-10-8 19:24 % q7 `- v; ]$ r7 e+ @5 R
好专业啊~学习学习
! g- j* w1 P" R2 u% B9 J) Q
大家共同学习!!
盗鱼二两 发表于 2012-10-8 21:16
4 ~( M& J! F+ D9 ~- b$ f7 Q, m下次再去复仇!!!!

4 K, G+ E3 H5 [{:100:}甘尔来磨??
老叶 发表于 2012-10-10 00:16 / T& c1 I7 N  }+ I7 Z8 ?
正有此意

+ @( _$ a6 K1 e2 D4 S{:160:}甘呢个任务就交比两位大师咯?!!
钓痴 发表于 2012-10-11 14:13
/ {! k; f! D7 x2 q$ u) k甘尔来磨??
# A# [) V/ ^! `# G) K/ |
我要封竿一段时间。。。。。。。。。。。。。。。{:186:}
{:189:}戒色戒饭都不能戒钓啊!!
{......:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复