楼主:神采飞扬~华哥 - 

今日之约...请客

钜华美食 发表于 2012-9-14 19:15
7 g- o5 [  P0 Q* a3 K) z0 t: R我都没话唔请尔,是你根天气走,,没甘早回帖和怪唔得我和

2 V% z; G: [; w( ?" E4 f{:156:}你出贴时,应该细细声同我讲麻..
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
钜华美食 发表于 2012-9-14 19:20 8 C" a2 i4 H/ ^
到尔吹鸡,今晚都可以哇
# I$ K' O% {& l7 V' F. }4 N
{:98:}唔敢吹..
钜华美食 发表于 2012-9-14 19:19   {2 |: I' `) x! R2 V1 Y
唔食姑滴,点解琴晚你又唔讲野和,我仲有好多品种和
) Y# t1 t) O4 r) @* }$ f
{:174:}我是跟茶茶说下次去你个度有新品种
钜华美食 发表于 2012-9-14 19:20 - ^0 j& q' k$ K0 ?( x1 Z  w& Z  m$ U
到尔吹鸡,今晚都可以哇
% m: U% Q0 Z9 M/ i" ~
{:174:}我又参与
快乐源自内心 发表于 2012-9-15 08:17
# V5 J" P9 N- C2 o+ c' V  t我是跟茶茶说下次去你个度有新品种

+ g1 g8 r  g  J{:166:}带埋我去蛇..
茶茶 发表于 2012-9-15 08:22 ! I; o# ~7 Q) C$ I
带埋我去蛇..
7 v8 M, e  a  \
{:165:}求带埋
茶茶 发表于 2012-9-15 07:48
- b$ g( q0 |6 b5 {5 u6 q# B, [& L你出贴时,应该细细声同我讲麻..
' [' x! P! J: R6 k/ j
细细声我怕尔听唔到呗 /
茶茶 发表于 2012-9-15 07:49
6 T- g3 U$ w1 R4 q1 L" E唔敢吹..

0 X) }, X( G* B# N8 y8 k; V* Y要唔要我帮尔茶茶发帖吹鸡 /{:179:}
钜华美食 发表于 2012-9-15 19:44
0 x2 b5 e3 k) \; A' ]" U要唔要我帮尔茶茶发帖吹鸡 /
, x4 i2 D; S; o) [7 b0 a& Q# a
{:98:}发贴吹鸡..地点...时间..人物..哈哈..
茶茶 发表于 2012-9-17 09:27
2 n0 O8 m0 e% v% ~& `) Z发贴吹鸡..地点...时间..人物..哈哈..

D& p( Z' V& p2 }# A& ]1 n由尔定,我最多出出力.......吃......

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复