七夕电影介绍:<初恋红豆冰>

七夕夏末  温馨一下 浪漫一下 童真一下 笑一下
0 r9 m/ e: x- F: a& }- t, b% B* ~$ G* A1 P% [* X! `+ Z, s
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
好认真甘睇完,我觉得叫(送不出的情信)合适嘀,最后一个画面我想起一首歌
+ S) f$ L; j+ ]: `, \
. x/ H9 N0 `' l3 ~首歌叫这该死的爱情,。。。。
钓鱼仔 发表于 2012-8-22 21:14
6 l8 j" e# q; E3 ~好认真甘睇完,我觉得叫(送不出的情信)合适嘀,最后一个画面我想起一首歌

9 B# ]- K1 r/ N2 q哈哈  最后有无喊啊
精靈 发表于 2012-8-22 21:52
- J/ X/ M! n/ F3 w哈哈  最后有无喊啊
! P7 J" V! F/ C8 d# Z+ I" P
无,因为,从那个阿伯升天后,我就谂到结果,只是睇过后有嘀压抑嘎感觉,
钓鱼仔 发表于 2012-8-22 21:57
  E8 F* k/ U: O* S9 M. g9 Y0 ?无,因为,从那个阿伯升天后,我就谂到结果,只是睇过后有嘀压抑嘎感觉,
- K+ S, v8 i8 `$ ?% w5 U$ a
导演就系要红豆冰的味道
精靈 发表于 2012-8-22 21:59 4 M) D2 e2 j, |; l* Q" K' A
导演就系要红豆冰的味道

0 U! [$ H; O) b4 L# J/ Y( U& @" K3 |0 z% g7 L5 o1 J- t/ ~
成部电影,我真系无稳到你所讲嘎:温馨一下 浪漫一下 童真一下 笑一下
# U$ I! t. _, C6 g,回味,只系睇到现实社会一角写照,你不如睇下初恋这件小事仲到笑啦
钓鱼仔 发表于 2012-8-22 22:02 7 P6 p, `3 m9 U7 q
成部电影,我真系无稳到你所讲嘎:温馨一下 浪漫一下 童真一下 笑一下
+ ~/ a  L" U$ J! @& `* s$ U$ Q,回味,只系睇到现实社会一角写 ...

. o# ^! h- O  @- J; F1 F' ]' A感觉系好主观既嘢   初恋这件小事反而触动唔到我
- b( a' U& V6 J) ]* W4 _. m; q
精靈 发表于 2012-8-22 22:07
: R0 B7 @" H$ o' C1 k" ]3 x感觉系好主观既嘢   初恋这件小事反而触动唔到我

) u- V8 a% W/ S/ }( ^3 e4 j因为初恋这小件主要都系搞笑嘀
{:153:}
{:104:}
很早前睇过。。{:104:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复