楼主:Nicole木习习 - 

I Love You(爱很简单 英文版)yuki版同大家快入黎听啦

Nicole木习习 发表于 2012-6-12 22:50 ; {9 V, G' S* I* |
what??
# o$ f! W5 J$ k) t
百度搜索哇
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
david-liu 发表于 2012-6-12 22:50
+ |) Q( [9 x$ X) c* X0 E- @百度搜索哇
' w% s/ B: ^% M5 |3 s  ]
{:183:}{:157:}
{:99:}强烈要求放影音版
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:17 . H7 L' d; e8 V. i
强烈要求放影音版

' H  m' u5 e" |你点解叫人哋宵夜,自己玩失踪啊钓鱼哥?

,我吾识英语,只识听中文
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:23   K' _4 n& n+ p$ f9 J
,我吾识英语,只识听中文
" g# e; M1 z) }" T1 Y
中文yuki版发咗啦。。。
8 K6 o: r# e  U+ g" o3 O我话有英文版
( E- y3 u. ^, K1 P8 A! e1 Z+ T% V3 b佢叫我发嘛。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-12 23:22
2 A8 }+ ~) s$ ~$ I6 v你点解叫人哋宵夜,自己玩失踪啊钓鱼哥?
7 v8 X/ i" ^+ {2 M
{:157:}我等左N秒啦,已经好有耐心嘎{:153:}
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:25
& X) ?) |! V: R; k$ i. G. Q4 y我等左N秒啦,已经好有耐心嘎

- q/ w4 L" E, E/ N( T{:157:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-12 23:24 6 b3 S- e* N2 P( p  b, d2 ~
中文yuki版发咗啦。。。( V8 o4 z1 [% ~0 f
我话有英文版. ^' W& w8 S" S7 {1 p
佢叫我发嘛。。。
5 p4 n. y! K9 m- Q1 h- c
{:157:}N年前就听过啦
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:28 8 U: w! G; G: w& _# k
N年前就听过啦
- f% V  j4 w6 {, o5 J: E" P
{:153:}就算我请食宵夜你都吾会出来嘎,你听日仲要上课
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:30 * f1 w7 @( o1 H
就算我请食宵夜你都吾会出来嘎,你听日仲要上课
9 d6 R& P, V% e: ?
咁。。。。你欠我一次。。。哈哈
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:30
1 Q) ~% d+ x1 L$ ^. R就算我请食宵夜你都吾会出来嘎,你听日仲要上课
( ?* H9 R3 H) m$ _
咁yuki版嗌发嘛。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-12 23:31 & e9 e/ ^9 p4 m. A( ~- A- k
咁。。。。你欠我一次。。。哈哈

7 d3 t/ L/ W/ C. j& @& s7 S{:153:}你过到从化先讲野
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:33 8 \7 ]. ?, ~  n3 O  }# P& |
你过到从化先讲野

& K1 B% p8 y# s, ~咁你即系应承咗!/ Q6 A4 Y! F( ^9 H$ H0 ?+ i
好嘞。。。- y6 B' a9 W* m
等我哈。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-12 23:34
" e1 g3 i% g0 J. C" `咁你即系应承咗!
6 [7 x. Z+ ]5 n9 {6 [好嘞。。。/ `& O3 s7 k& a+ V2 A
等我哈。。。
/ s1 m& p# i( ]. b; x
{:157:}哇哇哇,我几时应承你

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复