点标签看更多好帖

摩羯座和十二星座的关系,自己看着办吧哈

自己看吧!- p8 Q/ Z! W9 N- y& T" F
% @9 L3 t& ?1 W( y8 B  d- N

2 B# o- p1 F0 j. x2 v6 L  b3 L1 O
, J9 r' W- q: {' c) m' p9 O
* q" v3 A, b2 i) R+ k6 y* h
- |% E$ o8 L# ?6 P) u% K
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
我们互相欣赏
李清水 发表于 2012-6-6 23:01
, C9 R2 H) {" I$ M9 h" I( Y我们互相欣赏
% Z; j0 n0 J3 U% u+ d6 Y
{:168:}
天蝎和巨蟹呢??帮我算下{:153:}
风中汉子 发表于 2012-6-6 23:05 1 G" }( h: y9 U. x& |2 |+ o
天蝎和巨蟹呢??帮我算下
6 V6 h4 _/ t- {( E3 _
! k  f' b# k/ V6 G
我又不会占星。。。
" v, j$ {" e/ G* X星座命理哩家嘢,不能尽信。。。
7 h4 l) x: s2 s- s& Y0 G感觉对了就ok啦。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-6 23:07 3 l$ E! [+ M: i5 v
我又不会占星。。。6 ^: Q1 b5 m! t" S) K+ b3 [
星座命理哩家嘢,不能尽信。。。, w7 ~( @) e' z8 P$ @) D2 s7 \$ c
感觉对了就ok啦。。。

8 e0 x0 }0 n, [5 s& _. p{:153:}看人既未??
风中汉子 发表于 2012-6-6 23:08
8 F5 P- I* s! m2 J0 r" f看人既未??
) e+ M- h  h1 h  T& N
嗯。。。你哋两个感觉对就掂啦。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-6 23:09 5 \# V) i$ }* P1 \7 U
嗯。。。你哋两个感觉对就掂啦。。。
' p* D* x  y  S2 W9 U
唔知对唔对哇,唉。。。爱情D野,一D都唔明,可能要花D钱学下野咯
风中汉子 发表于 2012-6-6 23:10
- ^. W! a, s! h5 ^, Q, C; o: p唔知对唔对哇,唉。。。爱情D野,一D都唔明,可能要花D钱学下野咯

0 e' G( B! g% y: n年青,有咩所谓。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-6 23:11 8 u1 `" Z1 O0 }
年青,有咩所谓。。。
* Y, m2 V& L) u  M* q
边度年轻啊,3张野啦,边有尔D甘后生啊
风中汉子 发表于 2012-6-6 23:12
; j. }1 j& n) M( v" o边度年轻啊,3张野啦,边有尔D甘后生啊
/ R2 |; g3 g, S# Q! j
诚意。。。诚意好重要噶。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-6 23:13
/ x+ @/ X9 q5 g* ]. a, l诚意。。。诚意好重要噶。。。

& @% `4 t" N# f点算有诚意哇
风中汉子 发表于 2012-6-6 23:13
  C7 J8 @( o3 l1 C; c6 T/ m: k点算有诚意哇

. F' b: s) u7 |( S你追紧人哋么?" s" }) `0 z: j- S+ q
关心,安全感,体贴,心灵安慰都要到位
Nicole木习习 发表于 2012-6-6 23:15
" `7 _/ O; {$ ^你追紧人哋么?
- m. Z2 u& }5 d1 \0 ~1 Y# F关心,安全感,体贴,心灵安慰都要到位
2 s% O  c2 l/ w3 g
讲就识讲,但讲得多,人地又话尔长气,女仔心里真系摸唔透既
好庆幸,我能成为你的心灵知己!你要记住响CH尼个农村有个心灵知己啊!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复