楼主:Nicole木习习 - 

Finally,520,5200

Nicole木习习 发表于 2012-6-4 13:30
. G8 H5 j$ d$ |: v/ ^好。。。呵呵。。。一齐fighting!
" o' z6 ]& Z7 g4 W; l
你让下我尼个老人家蛇,我落力追你就落力跑,等埋我蛇{:103:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
david-liu 发表于 2012-6-4 13:33 8 J9 S3 C, i: V0 R7 Q
你让下我尼个老人家蛇,我落力追你就落力跑,等埋我蛇
' e. Q, x1 R4 g7 z8 U8 q
仲有几分。。。你又po个图哈等阵。。。你留意住,5200好po图了哦。。。
3 W8 f5 D% G- j# }6 E. P" }. L! \, c# K$ ], c3 \) F
11111111.jpg         睇到啦!{:96:}
david-liu 发表于 2012-6-4 13:40
# \0 H: V% |, b8 b. v睇到啦!
/ C2 o( f8 J' E. x. P  o
忘记提醒你,飞扬个logo会遮住晒D字,睇唔到。。。
) B% t, R1 d( J  F' [{:98:}
积分榜同在线时间 0210.jpg 0631.jpg
david-liu 发表于 2012-6-4 13:52 $ |& x" C0 w& f0 ?( j
积分榜同在线时间
" }! R. d( l( e& p
你现时积分系5204哦。。。超过咗5200了。。。我唔够快,剪唔到了。。。呜呜{:96:}
david-liu 发表于 2012-6-4 13:52
& A6 `  a$ b2 u积分榜同在线时间

: A7 V2 P! l, a你好快追上啦。。。呵呵
所以~~~~~~我唔制啊{:96:}我要超过你啊!
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 13:31
9 Q' A6 c& z. J. j0 |& j啥意思?呵呵。。。碌?
, T4 @& H  p# K
语气助词,同“蛇”等相近
快乐源自内心 发表于 2012-6-4 14:01 + c  s8 p6 w( ^$ T) Z% n& h
语气助词,同“蛇”等相近
& H2 n: Q; s& S/ X
噢噢。。。" m7 N1 o: w; D' m
又学到嘢了。。。
2 o$ q# o* [: T; s8 H多谢快版。。。$ @8 ]% n' w0 o8 z4 a( e5 m
嘻嘻
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 14:02
* _! y7 @+ m7 V0 u* X4 o噢噢。。。
; r4 X, s8 v+ j+ S  w4 X. W又学到嘢了。。。
1 ?& L3 A9 O: u多谢快版。。。
5 R2 {: T, b, j
嘻嘻,相互学习
快乐源自内心 发表于 2012-6-4 14:04 ' I2 n! e  O0 Y" j
嘻嘻,相互学习

3 \, T1 a( @# y, M1 \' y8 b{:104:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 14:05

: h0 q5 J6 r* |去下WC先,等我返来哦
快乐源自内心 发表于 2012-6-4 14:05
0 [% e7 g) x1 Z1 J$ U9 j; x去下WC先,等我返来哦

4 c8 O" l1 o0 ]0 |& K0 q哈哈。。* E  D" I1 t" C- i- e0 C* O
快版好搞笑。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 14:08 ) _6 X9 @9 j! O7 P  Z5 @5 J
哈哈。。+ P# n0 V8 m! [" [
快版好搞笑。。。
% U! i! J* x5 O& B. c; C0 j
Are you still here?, N. B# A$ k0 |0 i
哈哈,是咪甘讲既?

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复