乱甘UP

! S: S- R1 ]' E6 e0 r6 t: t) M. t/ q3 S) x1 H3 X
Do you understand the feeling of missing someone? It is just like that you will spend a long hard time to turn the ice-cold water you have drunk into tears.

4 g6 i+ ]' S4 d5 U
3 W. j$ Q% a) R$ O; U+ X" v
! W- B" A- p2 i9 P1 M" G' m0 x8 c/ k4 z' R: h, W" l) R6 r( r
Those days when we were together appear in my mind time after time, because they were so joyful, happy, blest, disappointing, sad and painful. I miss you ,and miss you so much……

! E& V9 O. |0 ?! V
; Z1 h9 x( T3 e/ ~, t+ f
8 S( f5 N* d3 W8 k& X$ X
  Do you know there is someone thinking of you and caring you all the time ? Your smiling eyes are just like the sparkling stars hanging on the curtain of my heart.

; E5 A2 d0 C7 k( w( r7 Q) E. o8 ^* H5 L) ?7 c

9 |0 L% E% U6 E8 Z& T4 g0 Z; a7 ]" c2 x$ o5 U+ @4 ]
Listening to my heart beating. Seeing how much I love you ,I dare to admit how much I love you .When thinking of you, I hope you can receive the passionat words I left for you!

. p% f0 X, W, v4 y% o' e
% {& @8 `. W! N" z
4 S; j$ f, o: b/ A, Z
I can meet a person in a minute, like a person in an hour and love a person in a day, but it will take me a whole life to forget you.

: }6 H+ L6 o( z% J, L% L( J. Z' X0 c/ R0 b& k5 G* L

/ e1 E& X% R- @0 d* X7 A& L5 p& O
木版无乱谂啊,娱乐下甘...{:153:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
哈哈) Q) |. b* x- r+ A0 }
我睇过啦哩段嘢。。。
3 m$ U5 J; r2 m{:153:}
3 S" l8 U( a; \9 ~2 X多谢俾面。。。多谢撑场!{:169:}{:170:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:13
# i: ^7 ?0 K7 w; C' c* B哈哈
) L6 `$ K8 {9 p4 s# m/ X! V我睇过啦哩段嘢。。。
' d- \6 P. o- r2 N) v3 ~
{:106:}都话乱甘UP,你无谂我讲咩就系啦{:106:}
钓鱼仔 发表于 2012-6-4 10:14 8 W6 B* k! @; E% ?5 @) g
都话乱甘UP,你无谂我讲咩就系啦

! r+ o5 C/ C. k讲咩?
( h( @, [) u& r6 e会谂咩?5 r1 i, e, F" p5 k' L. G' L0 g
哈哈。。。
3 p; X4 L2 W+ L* H: d; C6 i# l1 l+ x你唔好谂多咗。。。
4 @4 O) T: R+ l" z% m仲有,第二段,最后一个单词,系much
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:15 ! E' z7 U6 a, f) {- t! o
讲咩?
' ^/ t' L$ }2 ]$ i4 n$ o* J会谂咩?
& x, p& \" C6 L' w; K. {3 q哈哈。。。
* r! w: y: a9 r. L
{:153:}吹水无罪
钓鱼仔 发表于 2012-6-4 10:18
& D0 }0 H% H3 d- F" O1 t吹水无罪

9 {% H' S% S* v( u+ H" i{:153:}{:153:}其实,你明唔明咩意思呢咁?
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:15
  W' ^  T. Z8 m3 ]讲咩?
! R$ l2 y2 V* P. M# {4 N, l会谂咩?
: }$ u0 L( ?; `7 z- ~8 c1 O8 o% n哈哈。。。
3 A1 T) j8 d; O  k6 f! u
帮人编辑左,私信通知蛇,好“於”架!哈哈{:176:}
david-liu 发表于 2012-6-4 10:33
' M7 x9 u5 I# |5 D0 d帮人编辑左,私信通知蛇,好“於”架!哈哈

* }% v3 Q8 r2 T0 A7 V/ {1 k" \# z# b4 C囧!!!!
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:25
# Y" }4 F& U6 S* g: t% S其实,你明唔明咩意思呢咁?
/ Q6 V. n8 I6 c1 P% ?
$ s. c$ F4 c6 ?! S( \9 D8 V
大致明,
钓鱼仔 发表于 2012-6-4 10:43 4 d4 N0 f: r8 A9 I& `0 O9 T
大致明,
3 ~7 W- t! w4 O( M
好犀利啊,  s! C# _: C7 ]( a5 O
又话自己唔识。。。
8 D( |; Q( k7 M/ R我早就知你扼我哋啦。。。{:153:}6 K& x5 D- r. D; P9 W% n
以后继续发。哈
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:40 * N* D( B3 A/ ~
囧!!!!
' S2 l% O$ x& f% s# y/ U
尼只字拼音点打架?
david-liu 发表于 2012-6-4 11:02 % J5 X2 b2 E# \4 M
尼只字拼音点打架?
, v% r% p7 S) I+ j) W
jiong----->囧
NO1,甘似一句巫启贤既歌词既{:159:}
围观下
sam1001 发表于 2012-6-4 16:34
. \) I4 B( l, P: Q* I0 ~8 Q, H围观下

8 h, B; W6 `5 D9 B0 o/ W" E' H{:106:}有咩好睇啊.....

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复