楼主:精靈 - 

兄弟聚一聚 干杯痛痛快

精靈 发表于 2012-6-3 01:19 ( |) f. b1 U; ~5 @- C' {$ B, I
搽干净嘴角的菜油
/ s. Q$ y" I  {7 P" E3 ~5 [带着搽不掉嘴角的笑容
; f. `# f+ `! w' U9 N  w, h抱着吃饱饱的肚子

6 N, G. I, I. b5 \一早知道精灵MM摄影好,原来文采都甘好的,厉害!!
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-6-4 00:58
) H8 H. F* ~5 w  R$ w6 i- I偷影?技术可以,不过个模特就差少少!可唔可心保留追究法律的权利啊?
% ~5 B$ B6 T6 {! S) p
唔保留得,有版权,哈哈
zhucanjian 发表于 2012-6-3 01:56
* ^- u$ L0 K+ h5 |闹下J桐少先得。
: c0 o" ^1 v& O( |; P3 U  B, \7 B
{:183:}无蛇,我地今次系小圈子聚会哇,下次先啦。。。
+ H3 V) E- o/ \+ ^0 p
caohhh 发表于 2012-6-4 01:00 0 R" s; g9 c  L1 z) q5 L9 s
一早知道精灵MM摄影好,原来文采都甘好的,厉害!!
5 T' h2 ^2 a& g" n3 c
吹水叻姐
小贝 发表于 2012-6-3 04:08
% Z% V, `- k) O4 j2 M从化渔版吐精英,: _% b" W; X& x. w2 Y- q4 f8 `; }
钓来渔获唤客尝.
* X: X& M# M9 o" e# C0 {还望数斟不复醉,
3 f2 T4 `: h. `8 ]- E+ V2 M
哇,看来神采真系卧虎藏龙啊{:163:}
陈平 发表于 2012-6-3 11:27 3 [4 H" M9 i' I, i& P. f
点解唔叫我啊?
' d, _- _" P  b# N
今次匆忙左少少,招呼不到,下次一定叫你!
本帖最后由 caohhh 于 2012-6-4 01:17 编辑   E% S- e. l5 O! F: [3 h9 V
爲伱着迷 发表于 2012-6-3 17:28 2 Q. h& Z+ ~3 M( K
有机会叫上我可以磨呢
. s% u% y1 S, T2 ?" n& P/ t' g' y
绝对可以啊,只要你赏脸5 n8 P9 f# W+ |2 k4 B
精靈 发表于 2012-6-4 01:00
# J3 J# n# K/ \; k5 X唔保留得,有版权,哈哈
: c- K7 K& Y( d; n
甘算啦!你话事!{:176:}
精靈 发表于 2012-6-3 18:45
, ?5 @4 E# _1 y- i) d  ]% }( y仲有桐哥一餐  如果桃子亲自落厨就好咯
3 D1 c" D4 ?4 z! G1 T3 C' i& I, m0 \
乜你甘架,D鱼都未消化完!!
精靈 发表于 2012-6-4 01:03
5 X' t/ l3 {9 i. f! J吹水叻姐
& S$ l4 G4 l2 ?" R
唔系挂,你净系吹水都可以吹到甘高水准??甘我真系要五体投床咯(因试过投地好痛既){:153:}
小贝 发表于 2012-6-3 04:08
$ z% ]; E. j! ~  h; S. Q从化渔版吐精英,; i! g3 L4 p6 X6 c' q
钓来渔获唤客尝.( |4 f# j. u; [- `5 x+ \2 @
还望数斟不复醉,

T5 A% Z2 ], A' ^小贝作诗唔错哦,放心,钓鱼人唔会忘记鱼杆的!{:176:}
caohhh 发表于 2012-6-4 01:02
$ e2 D( J# Z" e7 x" }2 L无蛇,我地今次系小圈子聚会哇,下次先啦。。。
) [4 o" z# ]# B
哦,甘等下J尔滴的好消息。
等等先啦,要排期哇~~{:98:}
{:76:}{:76:}好想食鱼啊
{:93:}成班大师系度私会@@@漏晒我的新手

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复