好想食鱼

唔知买咩鱼好食呢?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
发张贴,叫钓到鱼的拿D俾你!{:176:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-5-23 17:35 - Z/ w+ b8 s/ U! u5 H2 D' z
发张贴,叫钓到鱼的拿D俾你!

- I% M4 v1 {3 G) w9 T( {' Z{:160:}你太有才了
鲍鱼好食啲!{:164:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-5-23 17:35
2 O: u  X" q9 z3 G5 G0 Y! O发张贴,叫钓到鱼的拿D俾你!
* p" U4 f, D/ z1 A4 ^5 V( O2 c! N
第一个叫你{:176:}开心伯你几时去钓鱼啊
{:156:}昨晚在外食个条鱼超难食,仲要158
快乐源自内心 发表于 2012-5-24 09:20
" {9 }, m% p8 x, D第一个叫你开心伯你几时去钓鱼啊
2 r& R7 r) Z. F; q: j. e
我系太平架,钓到鱼都好难拿俾你,睇几时有机会一起出去活动再钓俾你!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-5-24 17:01
2 c2 W0 _$ Q: M& y; O  [我系太平架,钓到鱼都好难拿俾你,睇几时有机会一起出去活动再钓俾你!
1 q7 J& w. j; n; U3 }/ K# Z+ X
{:176:}太平有间食鱼的都几出名下
快乐源自内心 发表于 2012-5-24 17:08
2 M$ y* @3 e- g) N) m- \. e太平有间食鱼的都几出名下
5 {. }, W2 x" c  |% X, q
唔是太平五道菜怕?
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-5-24 17:26 * B+ {) K. W6 V/ N$ g' D
唔是太平五道菜怕?
+ r% }) P7 s/ d3 q, E
唔是啊,在银行隔离自己招呼自己个间啊
快乐源自内心 发表于 2012-5-24 17:50  唔是啊,在银行隔离自己招呼自己个间啊

6 R" {! a; u6 X; O3 L" N个家野都吾错,价格合理,又好食
快乐源自内心 发表于 2012-5-24 17:50
3 \: p( ?, v& @0 c6 f& ~: u3 D唔是啊,在银行隔离自己招呼自己个间啊

* ?* U' z" B4 E9 o' d! c- ^" M2 |% L, r 个间野我地去开的人就叫太平五道菜,菜式得五六个,价钱无得变,自己招呼自己!环境差,服务差,但味道可以,价钱合理!所以吃过的人都好多返转头!
甘好的地方都唔带我去试试??{:99:}
caohhh 发表于 2012-5-24 21:16
5 T# M, N+ H( v0 |/ ?8 I- G$ a$ }/ H( m甘好的地方都唔带我去试试??

. ^, m* Z) C. w: O3 T3 Y你来太平我带你去吃!
caohhh 发表于 2012-5-24 21:16
4 \/ t) I" m% J: K! C1 V" n甘好的地方都唔带我去试试??

/ O0 ~0 i" k# E- E6 \带你去你付钱

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复