点标签看更多好帖

麦兜兜

麦兜兜
一直都好爱
床上有只大麦兜
晚晚都中意揽住佢训
揽住佢,摸住佢猪腩肉,特别好训{:104:}
有时早上起床
竟然发现麦兜碌咗落地
哈哈
难道佢并无 恋上我的床
而系 爱上咗地下?
{:154:}
嗱,我讲明,唔系我踢佢落床噶
佢自己唔知点解碌咗落床噶咋
大家唔好误会哈

本帖评分记录威望 金钱 贡献 收起 理由
yuki + 40 + 40 + 40 很给力!
总评分: 威望 + 40  金钱 + 40  贡献 + 40 
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
莫非“麦兜”自己行落床?
david-liu 发表于 2012-5-15 22:33
莫非“麦兜”自己行落床?

应该系。。。{:91:}
木习习你系“高”!
{:166:}
david-liu 发表于 2012-5-15 22:35
木习习你系“高”!

{:154:}刘版你嘅宝贝床上应该唔少“宠物”哇。。。呵呵
Nicole木习习 发表于 2012-5-15 22:37
刘版你嘅宝贝床上应该唔少“宠物”哇。。。呵呵

{:154:}有一只“大唐老鸭”陪住我咯,咁多年多谢距咯
david-liu 发表于 2012-5-15 22:40
有一只“大唐老鸭”陪住我咯,咁多年多谢距咯

咁你宝贝女女呢?系咪都好多宠物?肯定系。。。哈哈{:76:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-15 22:41
咁你宝贝女女呢?系咪都好多宠物?肯定系。。。哈哈

系啊,一床都系,如果我买左屋估计会一屋都系啊,不过我支持距
david-liu 发表于 2012-5-15 22:42
系啊,一床都系,如果我买左屋估计会一屋都系啊,不过我支持距

哈哈。。。系咁噶哇。。。
女仔系中意哩D嘢噶啦。。。{:76:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-15 22:43
哈哈。。。系咁噶哇。。。
女仔系中意哩D嘢噶啦。。。

一个人太孤独了,所以只可以俾D公仔陪下距咯
david-liu 发表于 2012-5-15 22:55
一个人太孤独了,所以只可以俾D公仔陪下距咯

唔好咁upset嘛。。。
佢大个之后会明白
依家最重要系好好引导佢。。。呵呵
刘版咁叻,绝对卯问题滴
Nicole木习习 发表于 2012-5-15 22:57
唔好咁upset嘛。。。
佢大个之后会明白
依家最重要系好好引导佢。。。呵呵

其实我就系唔叻,叻就唔会搞成咁啦,依家唯有见步行步咯,毕竟自己无甘既经验,学邓爷爷话斋“摸着石头过河”
david-liu 发表于 2012-5-15 23:00
其实我就系唔叻,叻就唔会搞成咁啦,依家唯有见步行步咯,毕竟自己无甘既经验,学邓爷爷话斋“摸着石头过 ...

情况并无你谂得咁悲吧。。。
会变好滴!加油!{:98:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-15 23:01
情况并无你谂得咁悲吧。。。
会变好滴!加油!

为左距,我永远都会系距面前努力表露我哋既快乐,带俾诙谐、开心既生活,我俾唔到最幸福、最想要既嘢距,但我会努力教会距如何做人!因为距系我既唯一!
david-liu 发表于 2012-5-15 23:07
为左距,我永远都会系距面前努力表露我哋既快乐,带俾诙谐、开心既生活,我俾唔到最幸福、最想要既嘢距, ...

{:98:}刘版总系好深情!情深处女座!支持你!{:169:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复