楼主:李清水 - 

一些片段

李清水 发表于 2012-5-11 10:55
  S* j# m  E% M/ ^4 v# I& o佢岩上左来,你问佢啦
. I- C$ ~2 ^- L" G2 i- i* P7 ]. c
距都无邀请我,我唔得甘主动姑哇
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
李清水 发表于 2012-5-11 10:57 + t* H' {* t( i3 H, h( o2 N: O( c
我会带两斤落去
1 c% t; _5 V+ [! c5 _7 e" o; V2 a
{:98:}甘我都带两支益力多算
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 10:55 / U. A5 y* h0 M- M4 f1 X! e7 {* h. T
甘又是,点管呢?叫距早滴训,呢头哦完,个头仲对住电脑,叫你训先

2 l8 n) ]; j: Z你明就好啦8 O2 u! a0 \! N" \  T
所以,久而久之,发电机加下变得面皮好厚哗{:185:}
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 10:57 ( p* Y0 p9 F% l  Q# v
距都无邀请我,我唔得甘主动姑哇
3 s# I4 D+ f- r
3 \5 e" X, z- R2 J3 w
呢次系我邀请你哗! @6 I6 D% \9 p# A, l# s
李清水 发表于 2012-5-11 11:01
' Q4 \& Q$ `( \/ k3 \9 @你明就好啦
8 s( u1 U0 c5 z/ r所以,久而久之,发电机加下变得面皮好厚哗
5 `  n! Z9 i  \! Z" O3 C
甘大只圈,原来就是想话阿叔公面皮厚,直接话咪得罗{:153:}
李清水 发表于 2012-5-11 11:03
1 ^3 |0 P" }8 w* i/ X8 D2 x+ c
; Y; r3 Q6 W. D4 W. k  B7 P呢次系我邀请你哗
! I: A6 L8 g; U4 h
{:153:}多谢水果
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 11:04 " }8 ]) \0 B9 r# L5 P
甘大只圈,原来就是想话阿叔公面皮厚,直接话咪得罗

. j: A  L5 |0 ^9 D- U/ l, S直接话,怕佢吾受哗{:160:}
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 11:04
7 p4 Y* U3 \* T3 I- ]多谢水果
8 n# j5 B/ H6 I2 }2 k; A1 n% s
点解你吾叫我做水哥的{:176:}
李清水 发表于 2012-5-11 11:06
% R6 Z% |2 a- \& W% Q直接话,怕佢吾受哗
2 e% y# [  l) y
我唔理距姑,有咩就直话直说
李清水 发表于 2012-5-11 11:08
; Y9 ^: e* c( P! s. }% _+ z点解你吾叫我做水哥的
7 M( Y8 ?! J: n$ Q9 t0 Y
水哥,一时手快哇{:76:}太挂住水果罗
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 11:08 2 s, w$ C6 o$ c' L+ \
我唔理距姑,有咩就直话直说
8 N1 f! C/ G# b) L, H. O# {
吾怕,佢吾点话D女仔的话!$ h" M" \" E" d7 W
吾同我:男女照闹{:176:}
李清水 发表于 2012-5-11 11:10
5 r! t) l" X: a  Z吾怕,佢吾点话D女仔的话!, C! d% o2 o* v$ F/ J) \
吾同我:男女照闹
6 R' w! q! N+ q5 H' b
{:153:}俾人闹都几好啊,有人关心下
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 11:12 ) C9 T# x% {- [9 i
俾人闹都几好啊,有人关心下

2 [/ ]+ E- T8 e" A9 E, v最怕人地吾系好似你甘谂呢!
李清水 发表于 2012-5-11 11:16
4 Q0 I: B0 n; g; ?, D2 E# `4 J0 ^最怕人地吾系好似你甘谂呢!
* w4 I' L5 I9 e, z( }
甘呢滴是距问题罗,我点可以要求人地同我霖法一样呢?距都要求唔到我同距霖法一样啦,哈
{:181:}{:195:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复