楼主:李清水 - 

一些片段

李清水 发表于 2012-5-10 20:15
  G8 e4 k# J  u发电机才D湖录哗
! v/ T9 l. R1 N" ?6 ]0 B! V
请问什么叫湖录?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 08:23 ' y0 m' s9 y1 ]; k# q/ T
请问什么叫湖录?
; w5 w2 y  W, x, e% l, X1 B
白话:胡碌——骗人的类似意思!
李清水 发表于 2012-5-11 09:26
8 W: U9 b) z9 k* \# F' g( n白话:胡碌——骗人的类似意思!
3 |) [3 V2 x$ k4 o
{:176:}你下次话距滚友就听得明啦
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 09:31 % ^# O' k3 G& f; D" g/ b
你下次话距滚友就听得明啦
% V5 ]: o2 e; u/ o( b9 c( E) ~# d
问题系:佢又好似未滚过边个哗!
李清水 发表于 2012-5-11 09:36 0 s. y0 ~, N8 k% Q
问题系:佢又好似未滚过边个哗!

$ j8 n- a# ]' I5 m! ?3 f; e4 s滚晒全世界,死靓仔一个{:165:}
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 09:58
  G- h+ h/ m& G( ?1 T8 T4 l滚晒全世界,死靓仔一个
4 h7 D; _- b& |( Z9 r! }- {2 D7 D, S
源于法不责众的道理:佢能滚晒全世界,甘系佢的本事哗{:176:}
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 09:58
* Q# o. M. t& {% `6 f& q滚晒全世界,死靓仔一个

5 F; v, _9 @' X但我想你闹下佢碌——源于我才版主议事区发左张帖,佢居然吾撑我哗{:99:}
李清水 发表于 2012-5-11 10:04 ' q; ?. b' M$ o  |7 v
源于法不责众的道理:佢能滚晒全世界,甘系佢的本事哗
& V0 r  G0 N" L$ O
甘又是,滚晒咪滚晒罗,时间问题
李清水 发表于 2012-5-11 10:06
% g& l) }! k, {+ ^但我想你闹下佢碌——源于我才版主议事区发左张帖,佢居然吾撑我哗

2 R$ m% }0 f& w' Z. {, y9 d+ R/ j! G" k
我有咩资格闹距哇{:153:}甘我撑你啦
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 10:07
3 e+ [. M/ q9 }甘又是,滚晒咪滚晒罗,时间问题
$ \  O2 T% s. k* o
果条老野,佢加下都才D哗——可能上左天空网。
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 10:08 0 y/ N( Z3 [: I+ {
我有咩资格闹距哇甘我撑你啦

& {3 j$ j+ U1 X+ H你可以凭资格够老,压佢蛇{:104:}
李清水 发表于 2012-5-11 10:13
) p5 _  o6 W: j你可以凭资格够老,压佢蛇

' O( `) ]) P5 O2 F' h3 G{:96:}我点睇都后生过距怕
李清水 发表于 2012-5-11 10:12
6 W3 i. U, c4 w0 T" m# a果条老野,佢加下都才D哗——可能上左天空网。

9 }) M5 ]7 J" ?挂住系度唔出声去左上其他网咩?
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 10:17
/ E, Q; K$ B  j2 z) B; n$ E  \& O挂住系度唔出声去左上其他网咩?
, W( W$ p& h# \" B  a! Q
佢封我做个天空网的管理人,但鬼使甘复杂——我发帖都未曾识发哗{:106:}
* _, \& p: d. @$ d, ?: h昨晚果个连接因为浏览器的问题都吾见埋罗,一阵要问佢再罗过先得!
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 10:17
0 u, d3 Y# d6 A我点睇都后生过距怕
- [+ ~6 `; v" e+ m+ b/ k# o
好难讲窝,佢可以能真系88、89都吾定的!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复