点标签看更多好帖

About questions n answers...

本帖最后由 Nicole木习习 于 2012-5-8 16:15 编辑 ; r" v0 N5 J  P: z3 k
, m2 L, Z8 V* i$ x  u- M% q: F
Sometimes looking for answers only leads to more questions!- N/ Z6 I; r" [
And, sometimes you're better off not knowing...
3 L% @2 D! Q0 H. KBut the best way to avoid giving an answer,
0 ]3 Q: }, z' i& T  a9 f9 l  jis to avoid giving the question altogether!
: s& |' n' c) c; {/ G9 M$ Z, t
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
逃避问题???
{:183:}
david-liu 发表于 2012-5-8 17:04 3 q5 v0 L! z; ~' c7 e
逃避问题???
+ f) t% u3 O+ h( m4 Y7 k+ V; U
唔好自找麻烦。。。呵呵
李清水 发表于 2012-5-8 20:15

8 y# Z1 O( o3 }做乜咁多汗啊李版?开空调啦
Nicole木习习 发表于 2012-5-8 22:31 ; j, f2 P! D$ @/ o8 o
做乜咁多汗啊李版?开空调啦

6 x$ c# O' @7 S你又知的
李清水 发表于 2012-5-8 22:50 ! N$ _$ L5 v$ Q
你又知的
. T4 W2 }- o( W+ i
见到你大汗滴细汗咁哇。。。哈哈{:176:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-8 22:51
" a7 q* h: N* O4 Q" _8 c" g# x( f见到你大汗滴细汗咁哇。。。哈哈
' w  Y9 [5 j; G4 H
我没体清楚你的英文,所以就流汗哗!
李清水 发表于 2012-5-8 23:01
  y: I# T( Y: g  y我没体清楚你的英文,所以就流汗哗!
8 k  e5 _/ Z) e
咁你去睇清楚哇。。。{:106:}
! Q0 e6 l5 |4 t3 C仲好意思明话无睇清楚。。。{:98:}{:156:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-8 23:03 3 z+ o; |0 p, b0 r8 K
咁你去睇清楚哇。。。
4 W, J& B% g8 }  s' A4 b仲好意思明话无睇清楚。。。

8 F# y1 u- H2 b# D点会吾好意思呢——我呢D叫:实话实说,吾识就问呀!
李清水 发表于 2012-5-8 23:06 & l" d; q! T6 Z/ S5 N6 F6 o0 P! Z5 i
点会吾好意思呢——我呢D叫:实话实说,吾识就问呀!

; I0 E* F8 a& w你只系实话实说,你无问咯。。。{:102:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-8 23:10 $ B; ~$ i2 K5 c* `$ \9 M- x# B
你只系实话实说,你无问咯。。。
# c5 B8 E# b3 [- t' {7 G1 F% r
我准备问的——但吾见你人——我只能等你上来先罗!
. e& E2 [) L5 X3 y! e9 e, R/ e- W) k+ a
李清水 发表于 2012-5-8 23:11 6 g: ~6 C; z0 K* ~" L! c: d
我准备问的——但吾见你人——我只能等你上来先罗!
9 x7 l; [$ z# P
咁样下哇。。。
5 C' X  B" f1 O& a; C问啦。。
Nicole木习习 发表于 2012-5-8 23:13 ; [+ ]4 y* L) k/ x' f, i
咁样下哇。。。
  S7 x' F3 G" k4 m, J& z5 y问啦。。
Sometimes looking for answers only leads to more questions!/ V5 y- y. D. p- Y6 L
And, sometimes you're better off not knowing...
7 q1 e1 X# l! Y) Q( l$ aBut the best way to avoid giving an answer,
8 Z" c/ _+ \/ M% w% zis to avoid giving the question altogether!& ~! O9 N$ L+ @9 G4 _1 C+ [. k
only
——系咩野意思?
李清水 发表于 2012-5-8 23:15 4 q& R6 j) u; s
——系咩野意思?
+ O+ a/ E- F5 O5 O6 N/ V; W
..................................

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复