雷,吓死人嘅雷

5 O) D& g9 }: _5 Z
2 A$ _7 b2 Z2 M, H晨早流流,卯被雷倒
/ V4 _" f7 c% ebut 就被雷声雨声惊醒  
5 J; I4 L% O" |唔知点解我明明系发紧梦咁噶哇
9 W7 Z+ H3 }4 [3 F! x. t: x无端端就落雨了
& Q  u. K1 l- G! c我只眼咪埋噶嘛 9 w6 P" U( l+ A  Y
点解好似睇到闪电咁噶仲?
2 D0 G7 Z$ J+ ^' u% X# E) V  ]当然紧跟住就系雷声噶
" U$ |7 L1 {3 i7 s9 m0 n# Y呜呜……
) I* o+ D1 x/ x( U' u雷大到连阿巢都有D惊
0 w2 E) v) E5 e& O# o4 ]+ B走咗黎同我训……
! E' A! ~* N( G" G! O7 I天啊,你肿么又伤心啦?
, u: w2 ^% Y8 U5 K0 w4 L8 w2 w姐我肚仔好好好饿哇……  [. A0 A( w# C' B6 m
呜呜……
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
风清气朗
一穷二白 发表于 2012-5-5 07:36
+ h( v9 Z% C% m( U6 F风清气朗

9 z. ^2 v: e/ v+ l. Z3 t- T$ w无敌大雨。。。出唔到门口。。。{:96:}
{:82:}尔不使训啦
真系唔使训啊,陪住“老细”成晚{:151:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 07:49
8 O' U) ~+ d* J6 q4 y7 l9 M无敌大雨。。。出唔到门口。。。
$ i, g. F* \- P5 G) Y) ]% \
{:166:}甘就好啦!!!又放半天假。。。
david-liu 发表于 2012-5-5 09:49 * W2 [4 ^% m) y) u" x
真系唔使训啊,陪住“老细”成晚
9 Q, m7 W, n! ]% Y5 N: Q7 w
good father啊、、、
一穷二白 发表于 2012-5-5 12:11
' u! N$ L) G3 ~7 a( J) r* C# M& t甘就好啦!!!又放半天假。。。

7 U* f4 }0 I* S我都想啊。。。嘿嘿{:96:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 12:37
% q! l4 W% [8 b1 d0 H' D' s我都想啊。。。嘿嘿
$ A+ X+ i# v, l) P) R& U1 e
{:98:}哈哈。。。
一穷二白 发表于 2012-5-5 12:50 * D  w4 [) {1 u% h9 @/ x
哈哈。。。
) D8 S) n$ F9 F! b, \' c
难道你又休半日???{:98:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 12:52 2 I) s1 I; R  U$ C+ F2 [6 u. Q
难道你又休半日???
5 q( E: Y7 x7 M) x; z* u7 Y
{:153:}嘿嘿。。。俺唔出门口滴~~~
一穷二白 发表于 2012-5-5 12:54
. i$ ]' m/ ~. B, r5 p0 O嘿嘿。。。俺唔出门口滴~~~
4 {/ W, I% J! F& H" v) T) t' W
咁系边个同我讲,去上班噶?{:165:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 12:55 8 D  v* u7 R3 N+ U5 G! K
咁系边个同我讲,去上班噶?
4 _+ m+ j. L. e' C$ q
俺啊!{:185:}
一穷二白 发表于 2012-5-5 12:59 $ S2 r: Y* T1 h9 y
俺啊!
3 E3 W) W5 Q6 G" f
{:157:}
zhucanjian 发表于 2012-5-5 08:49
- D& m, i/ d7 ?$ e) z  Z尔不使训啦
* L0 v, [4 y/ b1 c0 x' W2 e9 V
坐铁果阵狂中眼训。。。哈哈

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复