本帖最后由 Nicole木习习 于 2012-4-25 09:36 编辑 0 ^* e9 q- @0 c+ l( i, F7 ^
* O0 p/ G4 V2 g' f' c6 v. D# J; ~
情人节上画噶LOVE
$ w; B6 x& w8 B! F0 y你,睇咗未?
# `# E% y6 o3 H1 b( i睇之前,睇预告,就觉得会中意哩种片
( ?, w7 F. m& S8 d; v% j- t好多好多shot会令人有回响
( Z2 R0 {  ~+ X6 i$ M6 [' S! ^' F6 ?果真
& w' r1 B* S9 y1 h* n6 d( ~唔止系爱情  G% V# m" Q* O$ }
仲有,我认为同样重要噶友情
% A4 ~& F/ w* h7 W果一幕,令我谂翻年少无知时噶一幕0 h* P! Z* d) ?* S
大家都衰硬颈
2 ^* @7 [/ z; L  U9 w' n呵呵/ Z' R5 i# U% E" ]/ s  L9 _
一个死党H话,我哋两个都一样2 M; _: j& d4 _
而我哋一于好少理,6 D( `* C* g; N' ^6 @, k# K
佢觉得,衰系一种态度
$ V' T/ f+ d0 H5 K而我,则觉得,硬颈系一种态度' x) G- t: N  c, V, k2 d. v- l
然后
6 d: u, g& m) i: n' bH话我哋两个变态/ z, |4 m" Z  u8 R
哈哈哈哈哈. f6 `/ R. g* d9 m1 E* _
反正,感情就咁摆系度' v1 X4 ~& Y6 Z# Z- g/ k, _3 r
无需要经常联络. Z1 [  r1 `4 a- Q8 }5 L" q8 ~4 x
但默契哩种嘢,系唔会消失
7 a6 X2 x% |0 D6 Y$ N2 X0 T3 F/ I至于爱情1 V$ L# H& M2 r. H8 A; o
你真系会咁勇敢?7 M' v9 [2 l5 r4 z  W4 @
真系会唔顾现实?
- O4 N! f0 \& m0 |  C8 f% e3 \. J6 E面包?爱情?& w. G2 a. k, H0 ^
你拣咩呢?! z5 D( N0 C7 t% [
OK。。。
/ e: U1 r) F) [! M睇片意会吧。。。
' }. q1 k' O( S3 M* {* n" L- ?; D6 F7 ?: Q' T$ l
' Z# o' ~, _2 y
0 M) z) J; I+ `5 `( C( b: C
; f) x0 K% J  p0 k% s/ D7 Z

; d3 v# G/ L/ b. h% K# r) |; @% M: ^

$ K0 y: `$ a8 U& l5 C7 |) o& y/ z' }
2 L9 S8 e2 \* j9 N2 X
0 J! h5 \  v( U! F
本帖评分记录威望 金钱 贡献 收起 理由
紫依 + 32 + 32 + 32 很给力!
总评分: 威望 + 32  金钱 + 32  贡献 + 32 
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
得闲睇,昨晚睇完“桃姐”
david-liu 发表于 2012-4-25 09:57 1 R  ~* n# Z3 u
得闲睇,昨晚睇完“桃姐”

2 x7 u- g2 F4 {% p+ D' J系哦。。。桃姐我仲未睇。。。得闲要睇睇先
Nicole木习习 发表于 2012-4-25 10:27 ) c9 T2 o0 @& J, E% T# z; E
系哦。。。桃姐我仲未睇。。。得闲要睇睇先
1 d" L. k$ `4 k3 X% W, e/ }. s; U
幽灵协议都几好睇啊
david-liu 发表于 2012-4-25 10:31 ( v" r7 a' B! d# T3 ^; ?4 ^  @
幽灵协议都几好睇啊

( w* x  T% a- kMission Impossible:Ghost Protocol???我之前去戏院睇咗。。。系好正。。。
Nicole木习习 发表于 2012-4-25 10:34 7 Q4 G, k9 ]1 O
Mission Impossible:Ghost Protocol???我之前去戏院睇咗。。。系好正。。。
6 ^0 j% {& B* n+ }
系啊,拍得唔错
以上都无睇过,有D OUT了{:106:}
david-liu 发表于 2012-4-25 10:53
  v, x' @( E' X# Z7 o6 {系啊,拍得唔错

! S( H8 t9 `$ t, WTom Cruise嘛。。。前3部我都有睇。。。呵呵。。。{:76:}
旖旎 发表于 2012-4-25 10:54 7 c; M2 e9 I1 k) h2 c$ K) p
以上都无睇过,有D OUT了

" q6 G/ \6 A: P$ v! P( Bnever mind。。。中意睇咪睇翻咯。。。呵呵。。。无话out唔out噶哇
很早之前看过了...故事情节有些老土,整体还可以接受.
沙野 发表于 2012-4-25 11:17
7 l$ j( v* e! w/ [0 g很早之前看过了...故事情节有些老土,整体还可以接受.
2 D9 M5 C. @$ m
世事就系咁老土地不断发生着啊。。。
情节挺浪漫感人的!{:98:}2 O/ v5 e* a) H( t" v& {
感觉随意的爱情,现实的写照...可能是我老土!{:185:}- x# Q4 z& V, W# A; l: z
紫依 发表于 2012-4-27 14:08
/ k" e4 f. e: T情节挺浪漫感人的!
! r4 o  A( I5 A感觉随意的爱情,现实的写照...可能是我老土!

; |8 n' L4 O. X随心的爱情。。。更加难得。。。love it!
Nicole木习习 发表于 2012-4-27 14:13 ; d' C8 a& h% I" d7 n/ [$ t
随心的爱情。。。更加难得。。。love it!

* S0 a* k$ N. ~% \2 l8 B+ o我地老人家老思想...{:102:}
紫依 发表于 2012-4-27 14:16
$ q7 _, P7 G7 m, V我地老人家老思想...

( o  h/ v% r( c8 [6 O唔信你老人家咯。。。
  h7 r+ `5 t* [& H( S# m好多人唔中意love。。。
+ r& p% I+ ]( Z& _3 V( d" ~: y5 d但你中意,证明你巧年青咯。。。呵呵

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复