点标签看更多好帖

黄子华『铁达尼极限』经典!!!

+ }, I" W" k# J. l/ K, X+ T- G$ O" g" T* m4 M" F6 ?
& g* z! Y" @: ]- A8 z
2 w0 `9 c& ?# d/ r! {
新鲜&保鲜。。。
5 l. U" C0 R( V0 b6 c2011去睇咗黄子华栋笃笑。。。
$ n3 H, [/ p# y: J. v2 E; k' c现场巧有气氛。。。
  ?* F- k0 K: b$ I- ]真系会笑到肚痛。。。: y- @0 y1 Y' N# q+ j( K
笑到牙窖紧晒。。。
' r8 K! }7 E7 J, o; X8 C  n9 R/ C+ R# P3 Q
本帖评分记录威望 金钱 贡献 收起 理由
skylook + 40 + 40 + 40 很给力!
总评分: 威望 + 40  金钱 + 40  贡献 + 40 
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
你点解不叫埋我去的?; _  r* E/ c  O0 k* @3 E" f
我未睇过他的现场哦
+ [' {) q; ]4 N. b& p" y
放下 发表于 2012-4-17 15:28 : C  L4 ^6 N# E) P
你点解不叫埋我去的?' A/ Z) g: h8 v  {
我未睇过他的现场哦
  C3 E2 I" m  u7 M

0 x$ t$ f% ?. H# N+ H! ?{:106:}起先好艰辛咁订咗1月1号噶票,点知果日有重大节目,去唔到,然后3号晚7点得知有F买咗飞,唔得闲去睇。。。我哋就要咗黎去睇,8点开场,我4点几出去,着住两间衫,无谂过有得睇黄子华咯,仲要临时临急去搵7仔买暖包,仲要落雨,又无遮,好在件衫有帽。。觉得当时无敌囧哇。。哈哈。。。
第一次睇哩个{:153:}
新鲜~果然新鲜!{:184:}
盗鱼二两 发表于 2012-4-17 16:31
( t" ~1 I) I* r, ~第一次睇哩个
& x$ x% ~; ]+ {  B6 L
巧经典滴说。。。
skylook 发表于 2012-4-17 16:57 " o( n# {, ?# q+ K2 ~( P
新鲜~果然新鲜!

) I1 K; }' x) E2 A4 N7 J咁就要keep fresh咯。。。哈哈
经典,以前都经常睇下{:153:}
发电机 发表于 2012-4-17 17:24 + R) d: Z* O- b, d" I
经典,以前都经常睇下
% Z. G4 R4 p1 L* F' z' B
现场无敌正!哈哈
Nicole木习习 发表于 2012-4-17 17:30
0 c4 y5 E) X8 R0 Q0 m现场无敌正!哈哈
/ L+ F3 p4 {9 x
未试过,有带口哨去磨?
霖唔到呢度甘多子华噶fans喔,我都系距忠实fans啊{:153:}
发电机 发表于 2012-4-17 17:52 , D+ b" W% `9 r& U% m
未试过,有带口哨去磨?
/ C5 T7 ^5 n, A$ ?( _5 N) ]
无。。。太急。。。你睇翻2楼回复就知。。。咩都卯准备滴。。。狂嗌。。。哈哈
发电机 发表于 2012-4-17 17:52 ) \/ v) b9 ?: B) n7 B1 s+ s1 ]
未试过,有带口哨去磨?

- h% d. T9 M( d系3楼。。。呵呵
星仔 发表于 2012-4-17 17:57 % M, Z- ^" ~1 e9 W! r5 O
霖唔到呢度甘多子华噶fans喔,我都系距忠实fans啊
1 A0 ^9 ~3 E( u# H* l( U
{:104:}{:104:}唔知下次佢几时黎GZ开show呢。。。
今年应该会有,到时希望可以一起去睇{:104:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复