点标签看更多好帖

你地估下呢首主题歌系边个电视剧的?

估中有奖10蚊# E5 k; [# a  L+ i: n
' W  r) r9 e! q# X' B# K& j
$ q4 }! P+ P) h4 x4 R0 U

: B& L: f% @* P1 }  K/ A$ [* `9 p& a: S& Q+ E8 w
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
TVB电视剧《流氓大亨》主演:万梓良、郑裕玲,徐小凤主唱嘅《城市足印》
{:93:}快D俾钱啦,我睇TVB嘅电视剧大噶!
本帖评分记录金钱 收起 理由
李清水 + 40 甘都比尔估中!
天晴 发表于 2012-3-8 14:40
2 Y5 d. o8 A- D' l+ x2 B1 `TVB电视剧《流氓大亨》主演:万梓良、郑裕玲,徐小凤主唱嘅《城市足印》
1 ^% o5 O' r$ I+ h8 c
你肯定你冒百度一下歌词?
! }/ K7 J2 _% V引为知己呀!!!!!!!!!
李清水 发表于 2012-3-8 16:04 7 t" F! }6 o# y$ Y; ?
你肯定你冒百度一下歌词?9 n5 @' A" v3 O# W+ d7 }7 s
引为知己呀!!!!!!!!!

* p0 C4 b% \0 V& s1 Z" x9 d, O# V6 H1 k7 |9 n
我都话我係睇TVB嘅剧集大噶啰,哩个结局我都仲有少少印象,郑裕玲昏迷响张床度,万梓良捉住佢嘅手同佢讲嘢,后来仲哼歌俾郑裕玲听,响哩个时候,郑裕玲眼角流左滴泪出嚟,咁就完左。
天晴 发表于 2012-3-8 17:18 * ~1 q$ q, }$ R' m$ R3 j0 W
我都话我係睇TVB嘅剧集大噶啰,哩个结局我都仲有少少印象,郑裕玲昏迷响张床度,万梓良捉住佢嘅手同佢讲 ...

) J$ b$ `) s/ B: a7 Q6 b  Q5 X+ o系呀,不如,揾一日我同你又试下罗,好磨{:76:}
李清水 发表于 2012-3-8 17:27 * v1 t0 ?1 a& l7 d, Y# {
系呀,不如,揾一日我同你又试下罗,好磨

3 `1 l2 y3 d4 _( L' Z{:157:}捞仔咁......
天晴 发表于 2012-3-8 17:28
" R1 u  B! k8 m% h4 k/ J捞仔咁......
/ t3 F/ ]8 P& \8 e

' j* u! B6 N! I+ r5 Q2 p$ h亲,我吾准你甘话架,甘样你味系捞婆罗{:102:}
李清水 发表于 2012-3-8 17:32 % L8 Q$ J5 O' Y) K+ {
亲,我吾准你甘话架,甘样你味系捞婆罗
, ~1 B2 A( r4 n$ b5 e3 k
{:157:}乜谁同你亲哇......晕
天晴 发表于 2012-3-8 17:35 1 K5 F9 l$ i3 R
乜谁同你亲哇......晕

8 l9 V0 s" _1 |: y; g$ b尔甘讲的,吾同尔料罗{:106:}

8 e, W9 Z; D+ M( P5 b! T1 nA首呢?有感觉吗?
李清水 发表于 2012-3-8 17:41
4 ]; k, Y. M! B+ B5 `尔甘讲的,吾同尔料罗
$ V1 E9 Y$ F, v6 x; c" X- K% [
{:91:}咪咁小气啦,你男人嚟噶嘛!
david-liu 发表于 2012-3-8 18:09
2 H' e; }( c- |) v4 }A首呢?有感觉吗?
8 X* C$ m% {* m# U
你的播放器里都有佢的名啦
天晴 发表于 2012-3-8 18:16
* k5 U9 ]# h+ O( g1 L; [5 a' i咪咁小气啦,你男人嚟噶嘛!

% |5 ]% v' N% D9 M7 `. M虽然我系小气,但对你就吾系小气,怕尔嬲哗{:76:}
听到这些歌就想到了自己的童年

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复