I SWEAR

# n) E  C! L9 \/ r! `: f6 M$ T* ~; i6 S( s
7 N/ a) \/ r% ~4 O8 F( S* v( m+ L
i swear by the moon and the stars in the sky 我发誓,当着天上的星星月亮   
7 M( c( w4 s' b$ tand i swear like the shadow that's by your side 我发誓,如同守候你的背影   
! g! ~/ E) ]! Hi see the questions in your eyes 我看见你眼中闪烁着疑问   
% q( e) i. j2 E# L& [$ |i know what's weighing on your mind 也听见你心中的忐忑不安   9 }4 \  z' C1 T/ L  i/ @; \1 g
you can be sure i know my part 你可以安心,我很清楚我的脚本   
% _# c3 R' N7 |+ X* C) ?'cause i'll stand beside you through the years 在往后共渡的岁月里   % }) F7 W1 U9 Z
you'll only cry those happy tears 你只会因为喜悦而流泪   
  s$ f4 F2 s9 \: h! W9 c# Eand though i make mistakes 即使我偶尔会犯错   - B5 n: j% _& S) d. k- g+ c' S
i'll never break your heart 也不会让你心碎   
# I8 X' W0 |* ?7 r7 G' p# xand i swear by the moon and the stars in the sky 我发誓,当着天上的星星月亮   . l4 k3 v4 s5 A5 E' I5 X
i'll be there 我必在你左右   : l  k7 ]- W2 \+ j8 s! A
i swear like a shadow that's by your side 我发誓,如同守候你的背影   3 w$ L" N% L7 u, h9 f, m2 K
i'll be there 我必在你左右   3 \, D% A, ]' |& j
for better or worse till death do us part 无论丰腴困厄,至死不渝   
" P# @6 H3 M- ~8 Wi'll love you with every beat of my heart 我用我每个心跳爱你   
6 f& i$ |9 F2 O) A& a1 j: t! V& U$ ^and i swear 我发誓   
. r% h7 ?1 ]7 ^wo..o...o   
' v9 i: j  d6 Q7 ji'll give you every thing i can 我愿给你一切我所能给的   
/ k+ ]- a8 f2 o5 @, gi'll build your dreams with these two hands 用双手为你筑梦   
6 s" j9 b1 |7 J' j. Qwe'll hang some memories on the walls 将最美好的回忆挂在墙上   
+ i- D" [# X. e& `% \and when ( and when ) just the two of us are there 当你我独处   ) ], Q7 D9 j' t! H
you won't have to ask if i still care 你不在对我的爱存疑   2 B4 D- _4 M) F7 d9 d6 @2 c  N) p
'cause as the time turns the page 任时光荏苒   / Q. Y; ^! G- J
my love won't age at all 我的爱永不老去   
- y- H8 e5 S; aand i swear by the moon and the stars in the sky 我发誓,当着天上的星星月亮   ' [! l, J  i0 P& o1 f
i'll be there, i'll be there 我必在你左右,我必在你左右   
! h% G* W/ v& M8 }# l% h& [& bi swear like the shadow that's by your side 我发誓,如同守候你的背影   ( Q1 R6 ^3 r6 N, Q4 Y
i'll be there, i'll be there 我必在你左右,我必在你左右   " i' A" Z* a! o7 U! k, m7 }
for better or worse 无论丰腴困厄   . I4 z' Y, R* N: d# t& L1 n/ K
till death do us part 至死不渝   4 A4 u, f  x- |2 o
i'll love you with every beat of my heart 我用我每个心跳爱你   " \! y* A' L+ I& c& A2 d  n7 H" S
and i swear 我发誓   2 I. K6 U1 X% J6 B6 ?2 G/ E
i swear by the moon and stars in the sky 我发誓,当着天上的星星月亮   
9 r- P  `; d! _' e! o& Ci'll be there, i'll be there 我必在你左右,我必在你左右   
" @0 l5 b  T. R* qi swear like the shadow that's by your side 我发誓,如同守候你的背影   
9 m+ M: m) m3 a" Pi'll be there, i'll be there 我必在你左右,我必在你左右   
" A' P- g3 N% g* [9 b, nfor better or worse 无论丰腴困厄   1 w5 y; B; T7 u( G. H6 }6 H: I
till death do us part 至死不渝   . u' j' {: Q; d
i'll love you with every beat of my heart 我用我每个心跳爱你   
# p1 ?, I+ i* u5 Z- Q, band i swear,i swear, oh i swear我发誓,我发誓,我发誓..
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
5 y  q& k4 L8 |. g& a+ `
* g$ b0 ^. D' X3 e5 _' ]一首久违了的英文金曲,昨晚在朋友的婚礼上重现," E5 z) c9 X- C+ _5 @4 l
当时在想上学时《林亿莲》的英文专辑录音磁带谁给我借去了,到现在还不还{:98:}
蒙眼猪同几个星,好听!{:100:}。。。。。k6不行,新浪少少给力!
发电机 发表于 2012-2-22 14:59
7 R; e6 ?% r& b1 W蒙眼猪同几个星,好听!。。。。。k6不行,新浪少少给力!

# W- ]# e5 _' N% `, V- \甘你仲唔帮我搞掂距
快乐源自内心 发表于 2012-2-22 15:01
" l, [8 ]' D; r% D2 k甘你仲唔帮我搞掂距
7 c  ?5 K6 d( c
尔已搞掂,五使我搞。
发电机 发表于 2012-2-22 15:04 3 f2 Q8 O; D& c) l. P
尔已搞掂,五使我搞。
5 g6 \- m, T) `3 ?. d# f
我听唔到哇
快乐源自内心 发表于 2012-2-22 15:05
) X) s8 w) F) `0 [5 J* s我听唔到哇

' f! P# ]$ B. K0 x+ J/ y听到~{:91:},不然来优酷、土豆,再不然逼宫去。管理不放松URL啊~
发电机 发表于 2012-2-22 15:10
0 K" W+ e- N6 y; t4 C  P5 e听到~,不然来优酷、土豆,再不然逼宫去。管理不放松URL啊~
  e  l0 F0 w" [4 _5 q2 n9 H( [
我们的管理不放权限,打不开这些网页哇
快乐源自内心 发表于 2012-2-22 14:49
& p& R) e. e1 u# ^1 h0 C6 R3 L$ f一首久违了的英文金曲,昨晚在朋友的婚礼上重现,6 f1 _2 Y( m$ O' v+ y8 v" m
当时在想上学时《林亿莲》的英文专辑录音磁带谁给我借去 ...
" f; J- E% p; _+ E; |) ]
我发誓,当着天上的星星月亮   
7 L8 t" P/ q2 e5 A* d我必在你左或右——喝酒的时候。
; H7 R- K9 [4 y6 F4 Y5 ]{:152:}
好听~{:100:} 1 Z: x+ v0 l6 d

4 |: X( X. h: D  a  \' @! T0 P' h试下MP3# L3 ]- F3 X: D

- W  M, H/ n2 c( B2 I        
谢谢紫依版主,不过我想睇四个女人的MV

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复