返回列表 发新帖
楼主:神采飞扬 - 

新版论坛风格开始接受大家测试啦,欢迎提意见!

宜家感觉唔错···挺实用的···但系表情栏哪里好似细佐D···某些表情按不错来···
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
Nicolas.ye 发表于 2012-2-8 10:45 3 @/ @; a% E2 p- @3 m2 O+ w! f
宜家感觉唔错···挺实用的···但系表情栏哪里好似细佐D···某些表情按不错来···
% E+ a# x  l: H( G" `$ g$ _6 @
要好有耐性好小心甘慢慢按
快乐源自内心 发表于 2012-2-8 11:03
6 u: {* u5 A0 v4 b! {要好有耐性好小心甘慢慢按

3 K0 C0 s" B5 V6 x; c% T( }$ G{---:}试过好多次都系按唔出来···例如卡通表情的第一二行中间那个···
Nicolas.ye 发表于 2012-2-8 11:11
: L* b; T& X) H( l! M0 f6 L: [" J试过好多次都系按唔出来···例如卡通表情的第一二行中间那个···
3 r4 p$ `5 S8 ~2 R5 }2 k3 J% \1 _
刚想点就消失左
快乐源自内心 发表于 2012-2-8 11:12 % R3 z& |5 Z( e8 ]
刚想点就消失左

( T/ ^' E) P: G7 G' l, l  J% B/ ], L) A{ 我笑 :}正是正是···! O, A% Q# Z  k. ?4 x) C9 z% N

& E& f7 R( v" V/ A+ w) K- `" I. \/ M% ?  f, h+ ]" Z  t. [  ~' A
你试试俾D耐性,睇下按到出来磨···{ 我笑 :}
Nicolas.ye 发表于 2012-2-8 11:15
3 X* k' w" z6 k正是正是···

. G; R$ `5 [1 u; X! e  @{:scao:}呢滴就是好有耐性甘按出来的,好彩唔赶时间
快乐源自内心 发表于 2012-2-8 11:18
$ @1 H8 K% I; D6 @8 r' `( U呢滴就是好有耐性甘按出来的,好彩唔赶时间

s: S7 v" Q: E- }9 o{ 哈哈 :} 巧犀利喔···
Nicolas.ye 发表于 2012-2-8 11:25
  i. F* G8 f) h. t. b9 u6 B% [$ E7 V巧犀利喔···
0 q( k) o4 O6 q, q; f3 P+ X
{ 好玩 :}小N,呢度唔是水区哇,我出去罗

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复