楼主:神采飞扬 - 

关于11.9(星期日)举行聚餐、唱K活动的通知!

呵呵,热情欢迎!
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
星期日既我都去唔到吃饭咯Sorry
版主可以参加吗?可惜今个星期唔得闲!下次先参加了!

回复 55# 的帖子

呵呵,我们是欢迎所有神采飞扬的朋友参加的! HI
唔系甘多位版主请咩。。嘻嘻
错,系会员请版主,版主辛苦哇。。呵呵。。
--- 惨,改左时间,有可能去吾到添!
 吾制  去五到喔~请假啦 吾制   好玩
英明的群主又再次做出一个英明的决定 HI  HI
好多MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM啊
- b+ ^) w1 ^. x9 a! A/ g1 U0 P; T
! a4 x/ d2 p/ c7 p# Z& z( Q* m" \$ m% q. f. P( E* W
+ k) h4 C/ g; [! k0 w8 I  [7 u
目前报名人数如下;3 g  P) p" S8 _3 R( V

9 o7 H6 F$ K5 f' X- }- g  琉璃(MM)  常欢笑(MM)   东瓜(MM)  wingM(MM)    童话(MM)  SA(MM) 开心(MM) 双鱼(MM) 飞鱼(MM)
* ?7 b# A% p6 j: y. t: B* u2 q5 j* t0 l% d3 P9 d7 [1 y$ j' ]$ K
  星爷 林总  天马  掂过录蔗 FEEL兄 联邦  心自飘零
Sorry 食饭唱K直落,选择星期日可能玩得唔够尽兴窝~~因为星期一要上班啊
[quote]原帖由 [i]wing[/i] 于 2008-11-8 01:22 发表 [url=http://www.shencaifeiyang.com/redirect.php?goto=findpost&pid=57029&ptid=13577]http://www.shencaifeiyang.com/images/common/back.gif[/url]4 k9 A& a# Z1 y: H
Sorry 食饭唱K直落,选择星期日可能玩得唔够尽兴窝~~因为星期一要上班啊 [/quote]
2 i& L) D/ _9 a' b9 q) ~' F
1 p3 Q4 A4 ~2 Q/ e呵呵,原来系想定星期六的,不过星期六比较多人唔得闲,所以定星期日!希望大家体谅一下!耶耶
瘾哦…我星期一休息!仲唔比我玩翻晚!甘耐未玩过!。) j$ s- u; X3 r4 x
; G# N% M2 d; J( k' ^" Q

" W/ v5 O( d1 S2 d* o- f7 O9 S
9 D  W6 P; L- `2 o9 K/ \$ v来自手机
我帮鹅姐报名…
6 Q' K& r8 R. s2 [
9 ?; F1 l- i7 u' B8 T
/ r+ s' G3 a) d0 R( ]9 {0 k
% K2 i) t7 x/ c* N来自手机
呵呵,我真落后,依加先睇到有节目搞。

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复