【原创】从化河岛烧烤场已经被夷为平地!

文章出处:从化神采飞扬网新闻采编部   发布时间:2008-05-068 \8 t3 c8 Y1 n( u

9 P' E; S; A- I5 j     今天上午,我们来到河岛公园附近,见到河岛烧烤场外围的士多商铺已经被夷为平地!
5 }# _( @- z" C' P, ~4 x 20080505497河岛烧烤场1.JPG
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
现场有相关人员正在视察,烧烤炉等原有建筑物已经全部夷为平地!; g" U: r( k/ V: B
可惜,我们又少了一个城区的烧烤场!
冇啰,市区内冇烧烤场啰,以后要去好远嘅地方先有得烧烤啰
好玩  吾系吧,甘我地以后去边度尿啊
咁去河堤食水果啰 我笑 
原帖由 天晴 于 2008-5-6 16:19 发表 ; d2 \1 d, o2 V& J1 N1 y# I8 y7 @
咁去河堤食水果啰 我笑 
( ?9 W3 j7 n0 a. y. _
+ R  n4 x; b. ?# R
尔请味,今晚去咯 我笑 
--- 我都中意水果啊
原帖由 小唯 于 2008-5-6 16:52 发表
! s2 G. i, M! i8 r--- 我都中意水果啊

5 c- H# ?# B" g9 U+ {# |3 A' ?1 V- ?1 K3 ^3 c0 }
天晴今晚请我地吃水果哗---
原帖由 kanon 于 2008-5-6 16:53 发表
9 a# e8 e/ k. t( m0 k+ {9 k; @9 p& ~1 g) n$ ?. S0 h# V6 [

' [1 C& f; X* ~  S7 G天晴今晚请我地吃水果哗---

- W, p0 `# W7 o8 u" X! ]# Y2 x阿肠话冇地方去,要请我哋去河堤食水果哇!!!!--- ---
原帖由 天晴 于 2008-5-6 17:01 发表
. _0 |$ j) k$ ~& V* s$ n
: S8 y3 F. `7 r5 ~阿肠话冇地方去,要请我哋去河堤食水果哇!!!!--- ---
3 K+ u. x3 O. g- U- y( y1 t

, Y" b( I( K) U( b( C8 a: V应该系尔请哗,吾好搞错对象啊 我笑 t
冇钱哦,咁梗係尔请啦,尔又係男嘅,係时候表现下尔D绅士风度嘎啦:scpaoshui :scpaoshui
原帖由 天晴 于 2008-5-6 17:23 发表 : v/ [/ B$ y7 @' s$ H' S4 U% v
冇钱哦,咁梗係尔请啦,尔又係男嘅,係时候表现下尔D绅士风度嘎啦:scpaoshui :scpaoshui

& @! ]% q! [* x) K7 H
2 @. Y3 W3 Z3 \8 {  ?/ x7 W
& n3 `6 q' ~3 L, b 好玩  我黎个月都好穷哗,得返两三百蚊过埋今个月啊,依连出街都吾敢咯
原帖由 kanon 于 2008-5-6 17:32 发表 7 E, V. f7 n9 h
& x9 B. l1 E! r* M

4 F& t9 d% V  e4 `% K7 T" X8 X8 E7 |( d3 o7 b/ Q+ d
好玩  我黎个月都好穷哗,得返两三百蚊过埋今个月啊,依连出街都吾敢咯

/ W* ?5 X, J8 n+ U7 i. \  W尔个个月都话穷嘎啦!!! 我笑 t  我笑 t
原帖由 天晴 于 2008-5-6 17:57 发表 2 l+ p; L+ H$ P7 p5 b4 ^
' X3 W  s  B3 V
尔个个月都话穷嘎啦!!! 我笑 t  我笑 t

3 c9 k4 N# M  ?0 O. L0 d; Q9 B
+ Q. e0 _& H$ E黎个月最穷 好玩   好玩   好玩

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复