[讨论]你平时喜欢看些什么电影?

呵呵,本人比较喜欢看一些西片。国内的电影看得并不多呢,感觉国内影片题材有些怪。。。。
5 W9 f+ w& v7 ?: E+ s! z- }4 X6 W
' l# y2 {. `5 k7 v, W- P大家平时都喜欢看些什么电影?科幻片?动作片?喜剧片?还是韩国爱情片???3 k0 O' w, n" x; n; @
% U' M  {2 ^6 o) c6 K
欢迎将你看过的好片和大家一起分享下   。。。 耶耶& s1 W- K* Q) C: a( n
  c- }. l+ Y1 f
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
点讲好呢?其实无论係西片、港产片、韩国片定係国内嘅电影,最紧要好睇啫,近排睇左部《27宜嫁》感觉都算唔错
喜欢看些简单的影片。
今晚神采飞扬好像组织去电影院看《长江七号》,之前看过,会有些感动 ---
原帖由 小周末 于 2008-4-24 23:37 发表 % ?% N& q* D4 k- B. G/ N# d0 d/ O
今晚神采飞扬好像组织去电影院看《长江七号》,之前看过,会有些感动 ---

4 \# R* ?. [3 \' S  ?甘都得啊? 《长江七号》一部未看完整的电影。
我中意睇恐怖片
琴晚睇左《十分爱》' A8 \& C/ Y# W* A1 b3 K
黎个世界乜野都系淹眼法,, x/ w2 K* y7 c! L
看到既未必系真实,
) E# Y; w  i6 Q5 J真实既,你未必睇得到。
  B3 F7 n: o6 ]6 F; U
7 I) \3 W7 C5 n- _; R 我笑 t
) E* f9 R9 X, J2 Z; k吾知你地点睇呢
原帖由 kanon 于 2008-5-9 11:57 发表
; l: T: U  N- J: u琴晚睇左《十分爱》% _3 k: Z/ i' I1 ^
黎个世界乜野都系淹眼法,8 Y& i. g5 r+ F; f: {
看到既未必系真实,
, I1 p7 x* y  ]8 E! a0 [( O真实既,你未必睇得到。
1 u+ ^( A, v) d3 U! Z5 T+ w2 K. H# r7 d: `9 _% Q3 o
我笑 t
/ ~$ w5 _# p- I% t* z  p吾知你地点睇呢

# _$ M8 [3 Y  V0 j/ U0 X$ k$ ?3 [肠-- 听到的,有真的!看到的,有假的!
唉,你认为係真嘅未真噶啰,假嘅未假噶啰,最主要係你自己点霖嘅啫!# @9 R$ A# d! r! l! i2 O  j
我都睇左啊,唔睇仲好,睇左反而觉得好恐怖!
原帖由 天晴 于 2008-5-9 14:55 发表   }1 \7 A4 }2 V, [' b" M9 r& f6 ^
唉,你认为係真嘅未真噶啰,假嘅未假噶啰,最主要係你自己点霖嘅啫!3 k2 G3 L, m  i* G4 S7 A
我都睇左啊,唔睇仲好,睇左反而觉得好恐怖!
8 G. {' e0 g4 O1 t+ {: L
7 L7 k- v! k2 O: L
我笑 t有乜野甘恐怖哗,黎个社会系甘现实加啦
原帖由 kanon 于 2008-5-9 15:00 发表 2 a  B6 k* l6 K+ F$ F& p

2 o( P, I5 g8 _( d7 J7 l
# {" o9 |- q" @0 ]1 _) b9 q 我笑 t有乜野甘恐怖哗,黎个社会系甘现实加啦
, M3 \# w, p5 D, p) W$ ^% h
嗯,现实得恐怖! 吾制   吾制 
原帖由 天晴 于 2008-5-9 15:02 发表
/ e! S0 m+ w# D9 h$ v% Q% U1 T  o0 C
嗯,现实得恐怖! 吾制   吾制 
% a" f3 y  h* W- d2 J8 Q2 t

' ]0 t1 `0 O  @5 p! z4 ^ 我笑 t 甘尔毛拍拖蛇,笨
甘都得啊? 甘都得啊? 本小姐我就係冇拍拖,咁满意未!!!可恶啊 可恶啊
我喜欢看爱情片,搞笑片0 o" W$ L& H# O$ O/ Z# B" j" e+ `
+ t* N' S2 Z/ A1 F* \" c* |' p
例如:爱情的有:日本版的<情书>
  T. w2 J" l5 ?( m2 A! Z          香港<不能说的秘密>
6 M# p9 W% u* n+ s% J            
5 |$ j, r5 h" O- T  @1 f* E          搞笑的有* t7 l+ e9 D; @: B) C
    <宝贝计划>
天晴mm,或者有人暗恋紧你呢~~~~~~!
8 a5 C. x9 [" i! u0 p! G) C7 B8 C! [- S/ A6 y5 V2 {- ^; B
加油啊!不要听其他人胡说八道

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复