楼主:快乐源自内心 - 

电饭煲蛋糕

学习了
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
快乐源自内心 发表于 2014-12-12 22:23
( V5 w- Q& G) w7 p- A有机会的啊,叫你老婆仔整俾你食啦,好简单的啊

! r" t' ~/ r! p{:106:}{:106:}没有老婆!!冇得食咯......
甲柺 发表于 2014-12-13 10:22 8 V* i; o7 k9 e. H
学习了

3 F( b5 T4 D3 Z5 w. W: f* D/ V( n9 J你都试下整罗
街口坚仔 发表于 2014-12-15 09:09
% S' g! Y. ]# Z1 w没有老婆!!冇得食咯......

/ H  I: \0 J( V0 L自己动手,丰衣足食
快乐源自内心 发表于 2014-12-15 09:30 - e0 X6 [0 x7 j' {5 i  ]
自己动手,丰衣足食

7 e/ l$ F9 I5 T/ t, L{:106:}{:106:}说来说去就是吾俾我食!!小气!!
街口坚仔 发表于 2014-12-16 08:19
- P) a8 q3 S( R, d+ e" {说来说去就是吾俾我食!!小气!!
# Q, Z$ m& W$ _8 C1 y! g
无话唔俾你食啊,个晚知道你系度就整好带过去啦
快乐源自内心 发表于 2014-12-16 08:47
& _! w( U* S" ]. ~, X无话唔俾你食啊,个晚知道你系度就整好带过去啦
) s" ~; y  }) |8 |3 j5 f
{:157:}{:157:}果晚果个唔是天晴整噶咩??
街口坚仔 发表于 2014-12-16 16:31
' ^( f4 y6 v/ B+ z3 n4 T果晚果个唔是天晴整噶咩??

5 {6 P$ z; m* }, K是啊,我是知知道你都过来就整电饭煲你试下啦
快乐源自内心 发表于 2014-12-16 17:02 ' |: H+ c# n9 r0 D$ e5 ]0 q% J
是啊,我是知知道你都过来就整电饭煲你试下啦

+ Q% ^4 |: b& \! V' ]8 \+ O) K{:76:}{:76:}{:76:}好感动哦!不过貌似哪里甘多帅哥!你那有时间理我!!{:186:}
街口坚仔 发表于 2014-12-17 18:08
9 t$ g4 L7 ]/ n9 f好感动哦!不过貌似哪里甘多帅哥!你那有时间理我!!

4 E+ J! b$ i; v6 @8 N你不理我就真碌,个晚都无人理我,好彩有表妹同我料碌
快乐源自内心 发表于 2014-12-18 11:00* a" c9 O, w" t7 Y! j
你不理我就真碌,个晚都无人理我,好彩有表妹同我料碌
, b: |0 I! Z8 ^1 B) ?
吹啦!成班帅哥围着你转!!我边敢过去!唔怕俾人打咩!!
街口坚仔 发表于 2014-12-23 17:46  D  d9 Y# _2 }
吹啦!成班帅哥围着你转!!我边敢过去!唔怕俾人打咩!!

- B. j; Q4 [9 w& e+ L' o帅哥都招呼美女,我自己料
快乐源自内心 发表于 2014-12-24 08:563 \2 I) [. k9 o% w* F1 ^
帅哥都招呼美女,我自己料
# l# t5 V" {# i
{:157:}{:157:}是咯!我就睇到D帅哥全部坐你隔离!!
街口坚仔 发表于 2014-12-29 23:18/ i) Z1 p1 d; o
是咯!我就睇到D帅哥全部坐你隔离!!
( }  ^2 c6 t" C/ ^+ l! q
全部是女的,你老花了
快乐源自内心 发表于 2014-12-30 13:439 C8 ~! P9 p! `7 m5 D3 a9 P
全部是女的,你老花了

$ \  e% k1 n" X1 s. S$ G{:106:}{:106:}{:106:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复