520《I Love You》

本帖最后由 淡紫色的翦瞳 于 2014-5-20 08:41 编辑 # y4 Q9 ~+ S3 m7 b# T, D# ]' S- U% t
$ G  ?& e1 q' b

" s# {- k3 p" x% ^3 r

* h, m7 y3 x3 u' y4 h# L
I Love You
王若琳

' `+ x- ^% i; ~  u/ d: M2 ^& i
i love you,
我爱你
$ `' m' U8 N& V$ W( j: ]say we together baby, you and me.
你和我,说我们在一起,宝贝
! P' \  D$ E$ T4 `, ZI can only give my love,
我只能给你我的爱+ Q) ~. ~  P4 X9 M' l
and show you what I am,
并且向你展示真正的我
6 E/ |$ p0 T0 j, E' Tin the blast I breathe.
在爆炸中我急促地呼吸# ]9 b- F: C3 b! i6 Z( ?, O) s- |
I will promise youmy heart,
我会向你许诺我的心
3 v+ y" s; U# K; Eand give you what you need,
并且给你你想要的
# @9 H; u  j' z# }3 a0 O/ lif you take some times.
如果你花一些时间
9 w; y% n$ z% F. V6 e9 l4 Z3 YAnd if you tell me you don’t leave me any more,
或者你告诉我你不会再离开我
2 \4 k% w! G! Mbut I love want blast forever, woo ~
但是我的爱将会永远地爆炸 喔~. O3 |, v/ `4 ^" Q6 Z3 U
I will ask you for your chance to try again
我会再次问你要一次机会& z. a% _! n9 t
to make a love or leave to better, woo ~ oh.
来爱你或更好地离开
+ o( S1 [" B* L* }' N1 _) jI love you,
我爱你% U5 c0 z5 k7 K' x" P" U
say we together baby, say we together.
说我们在一起,宝贝,说我们在一起
I need you,我需要你I need you forever baby, you and me.
我永远地需要你,宝贝,你和我

; z' E- X$ D; V+ r* P
% K  h% Q5 A/ h1 }. |; |" d5 Q% |2 X
You say you how we know
你说你怎么知道) H" i4 h' b5 g# i$ D3 x
exactly who I am to how to understand.
woo ~
我该如何理解,到底是谁 喔~1 s( q9 Q- k/ v3 `0 t4 O6 a
I do right from the sideling,
我只能从我身边做起
9 k4 h1 t+ F2 ^& }! f& ]no way after said, if you read my mind.
如果你看了我的心,在说之后就没有办法了
) `( D: A0 y- E7 B. f: m3 }If you tell me you don’t leave me any more,
如果你告诉我你不会在离开我了
' H, U! i7 `# T7 {but I love want blast forever
但是我的爱将会永远地爆炸 ; P1 P; i& E' F; ?/ q" ~& K
I will ask you for your chance to try again
我会再次试着问你要一次机会4 V0 p3 Y$ r+ q" c; ^( b
to make a love or leave to better. woo ~ oh.
爱你或更好地离开 喔~' [1 E6 q9 h" L; ~$ V- O$ m% h2 N
I love you,
我爱你
) b# N  t9 M( g! {# X3 {9 p2 Wsay we together baby, say we together.
说我们在一起,宝贝,说我们在一起2 |# ?: C9 G4 {/ b; d4 \  k/ `
I need you,
我需要你
7 i) u* I* p5 fI need you forever baby, need you forever.
我永远地需要你,宝贝,永远地需要你
" T$ Z2 u2 f0 Y$ ~  @Remember when I news to while clear,
当我的消息明确的时候请记住
5 z# z, u! p5 k- ~! P. K" {remember when I make you to cry.
当我把你弄哭的时候请记住
7 d/ _6 b3 b' P, S/ y; GYes, you still love me.
是的,你仍然爱着我
" y, L  C+ _, H2 r* _  qOh, dear.
哦,亲爱的% T2 D. u4 W6 L# O* |
If you tell me you don’t leave me any more,
如果你能告诉我你不会在离开我了
, H: _' z  A% b7 }4 |3 t5 ~, `. K3 PI love you,
我爱你
% N( D, I4 Y$ |, l7 D/ P7 `say we together baby, say we together.
说我们在一起,宝贝,说我们在一起( D2 z7 w9 S$ g  y( w% r. n# B
I need you,
我需要你
* l4 ^* ?8 L& @$ ^) v/ ~% M: lI need you forever baby, you and me.
我永远地需要你 宝贝,你和我

+ X, n' i7 Q( [
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
唔要你!!!
唔要您。
{:186:}。。
{:104:}{:104:}
令人陶醉的声音,5.20是特别的日子,这天是小女的生日{:104:}
好听,七夕应景

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复