楼主:淡紫色的翦瞳 - 

[活动图片]2014年第四届从化网友年会

星仔 发表于 2014-2-20 20:18
5 w) G: f* S6 Z我都系讲讲下嘅,其实...我觉得我同你d水平差唔多嘅
/ r" @  p9 |( p
想约人地去打球直接D蛇{:176:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
G-four 发表于 2014-2-20 23:52 1 Y5 M8 }1 ?* W: Z2 |' W9 |5 V" w" e  [
我同你系一个天一个地好不好…我睇过你打球啦,其实仲有打过一次,不过太久你应该无印象,哈哈!太水啦, ...

' M# D) E( o1 T8 T{:176:}甘你就大方D借俾拒踩下罗
淡紫色的翦瞳 发表于 2014-2-21 08:40 + m5 o- X9 |2 m7 T1 f3 c
甘你就大方D借俾拒踩下罗

# T7 C6 |" T7 g如果距直接问,我会考爽快咁应承嘎{:154:}
今年天空帮手,只能做观众了,辛苦大家了,尤其是广告部的华哥和随缘兄弟,为大家带来巨多的赞助!

明年不能走鸡了,呵呵  发表于 2014-2-22 11:38
淡紫色的翦瞳 发表于 2014-2-21 08:38
$ K* L2 p0 H# J/ B. d1 I想约人地去打球直接D蛇

! f( ?  x2 `, {' a难道我理解错了。{:185:}
G-four 发表于 2014-2-21 11:00 / i' v3 B2 `. F9 L# \+ O
如果距直接问,我会考爽快咁应承嘎
" z) v# i. c& a# u! U

3 W2 h3 q8 I7 p! Y3 i! R拒可能怕羞。{:176:}
淡紫色的翦瞳 发表于 2014-2-22 11:42 " p$ Z- G8 N/ P3 a" s: ~" U
拒可能怕羞。

0 G6 ]/ [! A' {, [4 r& @唔出声嘎,可能系咯(^◇^;)哈哈
淡紫色的翦瞳 发表于 2014-02-21 08:38:43 ; v) h6 Y/ n* T) ~6 ^5 H
[quote]星仔 发表于 2014-2-20 20:18 [url=forum.php?mod=redirect&goto=f

/ y3 K" h+ D8 k" o& E, w唔敢太明显;P
淡紫色的翦瞳 发表于 2014-02-22 11:42:12 1 ~$ R- @4 L( I6 R
[quote]G-four 发表于 2014-2-21 11:00 [url=https://www.52fy.com/forum.p
* u9 x: u, @: P7 N* V3 R
唔好踢爆我啦,瘀死

哈哈~我睇到了  发表于 2014-2-23 00:29
天马 发表于 2014-2-18 15:48
& k5 V9 k# ~$ K从化钓鱼版的兄弟们

: W; e$ c; O4 ]7 N, a' p俺给遮着脸了{:165:}
气氛好和谐啊、、可惜没时间去
星仔 发表于 2014-2-22 18:39 $ E: q% L4 k/ R9 e
唔好踢爆我啦,瘀死

( i$ k% Z4 z1 d8 d' i# \$ Y马年一于去马系啦!路人甲祝福你{:153:}
# x2 D5 X; B* L: A6 F+ g2 r! N
甲柺 发表于 2014-02-23 00:47:20 , P  F& D: k3 M1 x; P9 r
[quote]星仔 发表于 2014-2-22 18:39 [url=forum.php?mod=redirect&goto=f
7 J" L1 ]3 {" ~& i% J+ C
据我所知,D路人甲都好钟意担凳仔等睇戏嘅;P
+ U# [/ P' u9 s. y. \- `2 [
星仔 发表于 2014-2-23 08:31 3 k7 l" o6 w  q
据我所知,D路人甲都好钟意担凳仔等睇戏嘅;P
+ t; K# ]; P8 c8 V; z

8 B3 B) G- I' B- K嗯,有道理;不过边个愿意错过精彩好戏呢?干巴爹{:184:}
$ @7 b, d3 Q$ v' C: O
望天桐 发表于 2014-2-21 13:43 - j+ G  c4 Q  l9 F7 Z
今年天空帮手,只能做观众了,辛苦大家了,尤其是广告部的华哥和随缘兄弟,为大家带来巨多的赞助!

% E% N7 y+ n$ ?我想问。。。。。。。天空系边个呢???有个天空成日要加我,唔知果个天空系边个天空呢

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复