楼主:神采飞扬 - 

2014从化钓鱼人迎春垂钓&短片拍摄活动现场!

千秋一君 发表于 2014-1-7 15:32 , J2 p& c4 p* y& I
我D做细既边敢出声。

- U0 c) f& U) k7 a  {8 p" k{:176:}就系做细既先甘威水
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
茶茶 发表于 2014-1-8 15:43 ' V/ K" B' N* k$ t
几时有次次呙..今次我记得啦..化灰都记得

1 w: }1 t  g( G: x3 N3 T% D要化灰先记得??{:176:}晕哦~~{:185:}
望天桐 发表于 2014-1-8 15:45
( F( k1 q& B5 a: `/ N& d* F要化灰先记得??晕哦~~

4 g: Q: Q" r) L, x7 L- x{:106:}我唔系甘既意思啊...
/ X( Y, e% E6 x/ w扭曲佐我讲既用意
茶茶 发表于 2014-1-8 15:49
8 k: r5 n, R' G! D9 |$ S我唔系甘既意思啊...
8 H) u" s. z; |扭曲佐我讲既用意

8 X7 p) P0 s: }4 ?* b无啊,我都系照字面理解咋{:176:}
望天桐 发表于 2014-1-8 15:50 ! r3 d$ d5 T; ?% S; L7 S
无啊,我都系照字面理解咋
# P1 M& U7 F$ C5 z7 w
{:106:}甘我文化低,表达差,,! X8 @4 A- X+ }- X
无见怪哇
茶茶 发表于 2014-1-8 15:45 0 a6 E$ v0 b  P0 Y9 U0 e
就系做细既先甘威水

, x7 t5 R3 _8 }4 X% v甘既咩?
快乐源自内心 发表于 2014-1-8 15:18
1 n0 k& n/ A! z池哥,点解你无去
+ ?5 G5 B2 s% Y
个仔生日,陪他玩了一日{:104:}
明月风 发表于 2014-1-8 20:38
' ^6 R, K: P) ]. v个仔生日,陪他玩了一日

, ?3 q8 Z' _" R* W' A8 l2 I( x原来这样,可以教他钓鱼嘛
茶茶 发表于 2014-1-8 15:55
( \6 w2 t, T8 g2 X甘我文化低,表达差,,/ A% r& e+ K8 h) ~, k
无见怪哇
4 u9 G8 L1 Y( h- p  G
{:185:}{:185:}
千秋一君 发表于 2014-1-8 18:02
. n9 `4 {& `* a& @甘既咩?

# y: V! C" ~% n# K( ?7 |4 F系哥,,系既出来混呢.
茶茶 发表于 2014-1-8 15:43 9 F: G9 j" Z5 t& w; N7 [& b+ f
几时有次次呙..今次我记得啦..化灰都记得
' e: P8 r( f5 Z( g; U6 v+ {7 }
{:106:}甘唔是咩??从旧年神坛年会至今真是好多次咯好磨!!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复