难忘一面

本帖最后由 甲柺 于 2013-11-21 02:05 编辑 . i6 h$ W8 ?8 R( s- ~; S) E

, I" y" s. x5 r) o: l* `5 \delete
8 M* e& H3 M- N5 l% e' \' X
0 _9 k$ z, c9 R+ w' t1 z
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
甘独食{:93:}
想吃啊,位置是在哪里?
好似冻左甘既,挂住影,唔舍得食咩{:176:}
晓华 发表于 2013-11-18 21:58
+ P: I( O8 K/ o* x6 O甘独食

Y1 i5 F+ M8 w& `1 Mforgive me{:154:}
采诗 发表于 2013-11-18 22:01 # P/ z* D" E% q# Y
想吃啊,位置是在哪里?
+ Y. b3 g3 x' v" ]8 w
广州宝华路
Lee(小妹) 发表于 2013-11-18 22:04 & f+ }( ~9 r0 `. t- Z1 z8 ?& Q
好似冻左甘既,挂住影,唔舍得食咩
2 s8 S( g7 c/ A$ x7 [8 ~, A
冒哦,温度岩岩好;影相动作堪称快枪手之嘛,尔唔系唔知架{:153:}
我记得宝华路有间布拉肠都好好味的。
甲柺 发表于 2013-11-18 22:08
( @  C, s$ i1 U7 u( o+ P冒哦,温度岩岩好;影相动作堪称快枪手之嘛,尔唔系唔知架
6 w: Y7 M7 h3 ^4 U. Z! y
{:159:}我点会知呢
小小凝希 发表于 2013-11-18 22:13 * K, }  [' A& ^' ^+ H2 F2 e- ^
我记得宝华路有间布拉肠都好好味的。

1 N$ q* i0 j) P0 t7 t! a# V7 Q华辉,见到但未去;今日就冲住呢碗面去的{:91:}
Lee(小妹) 发表于 2013-11-18 22:13
7 \+ k9 d  q0 o9 e* B6 [我点会知呢
8 }& {4 |. u: g' n% n+ V
咁你又知距冻定热?以为你知咋{:153:}
甲柺 发表于 2013-11-18 22:22
- b) i3 h" p1 n$ j咁你又知距冻定热?以为你知咋
1 v1 _& W' |3 W, ]5 ^. {
热既冒气出既{:173:}
Lee(小妹) 发表于 2013-11-18 22:28 3 v; w# B1 h$ ?, F2 M6 L* }  m
热既冒气出既
) A3 K# `6 `3 v0 T5 B
我都系勉强笑吓算了。。。哈...哈哈~~
( f) |8 N5 C6 Y+ M- n5 w* x1 A
又去左省城稳食喇?推荐一个俾你,北京路步行街某间牛骨汤…想发相上来,但系用机上吾识发添......
Jane 发表于 2013-11-18 23:07
7 ]% O2 |$ h  N5 x+ o又去左省城稳食喇?推荐一个俾你,北京路步行街某间牛骨汤…想发相上来,但系用机上吾识发添......
  A+ F, i. L, x# v% e, _7 G% n
手机要撤换到“电脑版”,界面就会同电脑上的页面一样的
" t1 G( P3 f/ O: q" y; H" wbut,呢间面绝对值得去试吓

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复