楼主:老叶 - 

卤味--前传

老叶 发表于 2013-11-18 14:33 - L) J' n9 j& Z' Y- m$ q: I7 i$ P
前传你都没看,就想着看结果了吗?好的开始是成功的一半
" A9 @. T, f& q8 V- {
睇左罗,有得食未?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
快乐源自内心 发表于 2013-11-18 14:37 6 W  j# h6 e  ~% w9 ^/ I- |
睇左罗,有得食未?
9 d( o! y$ i# T; N5 |3 H
“小家伙就惦记着好吃的东西,闹了好几回,先做些卤蛋塞住他的嘴再说吧。”5 ]4 L- G" u: ?7 G  U% u

" P8 S. Y( j4 {+ G/ i* ~3 L+ \# H既然甘讲得,自然落左渠肚仔啦{:170:}
老叶 发表于 2013-11-18 14:47
( s# I* J  ]6 g; }“小家伙就惦记着好吃的东西,闹了好几回,先做些卤蛋塞住他的嘴再说吧。”. N8 P4 d6 ]4 q6 a* Y4 y' R5 J+ }9 m
, u8 N) s4 s9 W" }7 v: ~! {9 |
既然甘讲得,自然落左渠肚 ...

! X" ]: w$ M5 q( T1 S; G好幸福啊,以前我们闹一下想吃什么,爸妈也会做的{:104:}
老叶 发表于 2013-11-18 14:29   l+ I8 o; l6 R/ r" ~
你明白了吗?

1 V! i, [' e3 a那些香料有的认不得{:176:}

你看到的是份量,对应1.0KG的汤,嘻嘻。  发表于 2013-11-18 15:21
香得很!
本帖评分记录威望 金钱 贡献 收起 理由
老叶 + 20 + 20 + 20 笑而不语!
总评分: 威望 + 20  金钱 + 20  贡献 + 20 
老叶 发表于 2013-11-18 14:30 ' L6 W( k6 F4 W4 m( `' h( m
拿钱来,给你完整版

4 n6 ?# P' S) C9 ?{:165:}我整的好过你喔。
老叶 发表于 2013-11-18 14:30
; P  g9 u$ g  k( r; K. V看来阿伯只是一个“伪”食货

. {' v, A+ F6 m1 r, R6 e) l我从来没话自己是吃货,只是觉得你发帖用心,图文并茂,吃货值得用5金去购买!
囊中羞涩,起吓哄算了,不过叶老出品应该配得上果句广告话:你值得拥有{:153:}
甲柺 发表于 2013-11-18 21:41 * `: d+ P* ^4 Z9 o5 F9 B
囊中羞涩,起吓哄算了,不过叶老出品应该配得上果句广告话:你值得拥有

4 B0 _( d9 i9 D( x其实网站有个地方可以进入去睇帖子内容的,不用花一毫纸都睇晒成篇文章{:189:}
快乐源自内心 发表于 2013-11-18 14:37
: T+ L6 o  `+ Y# f. @& C7 H4 L* Q睇左罗,有得食未?
: b! x6 x" T# Y  L4 z
原来真系比你睇晒喇,一D都唔好玩{:183:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-11-18 21:17 7 m- e, B% ?- q) B' ~" N
我从来没话自己是吃货,只是觉得你发帖用心,图文并茂,吃货值得用5金去购买!
" v1 ^* W* N* f2 v1 ^3 E
哈哈,都系个一句:有缘者自得之{:182:}
曼陀罗 发表于 2013-11-18 21:06 8 q, B* _3 I. X
我整的好过你喔。
% U( V" S* c$ k4 k9 {( k
嘻嘻,我屋企人食得好高兴就得啦{:168:}
: p  m' O, P$ C9 h" T, p6 }* P7 B7 V
其它事情不过系附带来既,呢个帖子其实发唔发都无乜所谓的{:166:}
7 w( g8 M9 j6 i# I" M( D$ B* S4 P( {$ t* m% \. ^* D, r" r
我都信好多人整得好过我,只不过未见兄台分享下甘者。(网站有其它通道免费阅读呢篇文章,自己揾去就见到咯。)
老叶 发表于 2013-11-18 22:53
7 x8 o8 B& h& N( v* Y5 u其实网站有个地方可以进入去睇帖子内容的,不用花一毫纸都睇晒成篇文章
. @- ?: Y. E7 \8 Q( g
边知遮{:102:}再讲啦,就算未睇到都一样盛意拳拳咕哇{:155:}
甲柺 发表于 2013-11-18 23:03 - K( j: v- P- v1 a9 F+ a
边知遮再讲啦,就算未睇到都一样盛意拳拳咕哇

/ Q: I6 w& }! |/ _" D哈哈,唔通我真系甘睇重呢区区既5个“金钱”咩{:176:}
0 w! v& F% _; @" m两位肯出钱购买主题既朋友,回报当然>5金钱啦,呢样野点讲好,算系投桃报李甘解罗{:170:}
老叶 发表于 2013-11-18 23:07
+ o- c" `! c! r! J) {) _) m哈哈,唔通我真系甘睇重呢区区既5个“金钱”咩5 C: P& F$ t! {# d
两位肯出钱购买主题既朋友,回报当然>5金钱啦,呢 ...
( p* j4 v- x# b/ y! L
会唔会有报销架?{:153:}
" S! m5 M8 K+ ^anyway,从下面既材料嚟睇,呢款卤味似乎缺左一d胶层;不过味道搭救又都可以既{:100:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复