返回列表 发新帖
楼主:甲柺 - 

件衫湿左见到d肉【猜一食物】

没去吃过            
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
街口啲租金好贵咩?搬到咁偏僻嘅地方1估计会走左好多旧客!新店嘅布局同西宁路尾城郊医院斜对面个间粉面店差唔多感!
阿平 发表于 2013-8-11 09:05   ]: D; d) Q. m2 J5 j, V
街口啲租金好贵咩?搬到咁偏僻嘅地方1估计会走左好多旧客!新店嘅布局同西宁路尾城郊医院斜对面个间粉面店差 ...

( c6 s7 |# S0 C6 R; f睇嚟都几多人了解呢间店喔。。。{:153:}9 S; ]: Y$ I9 Z5 t9 @( R
街口d租金确实几贵,呢种类型既小食店,生意旺而且稳定既话就好,如果唔系压力都几大;
8 K! ]- @: g: H4 ~; @选择而家既位置,可能更多系考虑旧店附近,而且可以兼到宵夜咯。( P+ U  |0 J- I% x% n+ i
但系旧客就肯定有好多唔知新址了,只能慢慢吸引翻;: ^' d- j, G; Z5 R
个人就帮衬左距好耐了,点计都有感情的,所以希望距能保持住一贯既风味,一直做落去就好了。( B: f/ _! ?. e1 S' e- D7 d
另外,同城郊医院果间相比,布局方面差别好大;起码阔落好多。
小飞侠 发表于 2013-8-10 22:32 ( Y8 [! P* H% {
没去吃过

: q) S# b2 X. h  e7 j( d8 X有机会试下咯,毕竟可以称得上二十世纪八十年代从化既味道{:153:}
老叶 发表于 2013-8-10 21:39
8 f5 V: s9 Q* K% ?' p嗬嗬, 以后总部聚餐就去个道滴罗,近近地
! x8 j; o* _* b8 b. X2 \
呵呵,有粥食粥,多见几面系未?{:100:}
甲柺 发表于 2013-8-10 20:36
# m2 U( Z. d# |0 Y8 L! Y% }9 V考虑紧一部写诗式浪漫动作爱情剧:《西门庆的前世今生》
' B+ B5 ~3 \: R0 {" n+ M' m其实一直都想稳桐少做男主角的

/ [6 r8 y0 T" O$ c: w( m太抬举我鸟,从今天起去做尖咯!!
caohhh 发表于 2013-8-12 00:27
% V& ~2 ]" h% w1 d3 p* t太抬举我鸟,从今天起去做尖咯!!
( d+ C4 c7 C8 `6 B3 ~2 B7 j4 Y- I& c
好,一于咁话,操fit D{:153:}
N耐无吃过啦...
1 [$ g9 {& D, f0 U  @0 l新店睇起来干净好多
拜读甲拐哥的情深大作,看来甲兄乃长情之人也, 尤其系对肥婆---------------D云吞{:164:}
凉风有信 发表于 2013-8-16 13:41 4 Q* j5 f( v5 s; ^' U# {/ b. X: J
拜读甲拐哥的情深大作,看来甲兄乃长情之人也, 尤其系对肥婆---------------D云吞
& W4 a) v( V" P! J& U
深乜嘢情啦,不过肥婆。。。几好的{:153:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复