楼主:ぷ開心^ō^伯 - 

相约夜钓!

ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-7-9 22:29
! d* l6 R9 B5 a& X$ Z是录,个个都话要鱼,又唔来陪我钓鱼!甘池哥你来磨?

8 m/ e7 N9 w2 ^我中意早D出钓{:166:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
阿平 发表于 2013-07-10 11:20:54
5 M. }7 {6 n9 i9 R* r5 \% _6 n不如比几十蚊去红石!又可以搏大鱼!安全啲过河边怕!
. k  T/ E9 e- M3 C  j( L# r, S
红石水质麻麻,加上钓太多鱼难处理,有一餐半餐吃就算罗!
千秋一君 发表于 2013-07-10 10:29:27 + L: S! Z* |, n# c
5半先落班,想钓鱼仔煎下!:(

, d9 k) L8 D. o有兴趣咪一齐罗!^o^
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-7-10 10:24 : F8 ]# W  S& L
定左电我!

: j4 m: ]8 v5 E3 U1 nOK                  
本人有时间都会客串下!凡参加钓友们送大啤同烧野一份!哈哈
波仔 发表于 2013-07-10 16:41:13 * ^% f# \' Y+ @
本人有时间都会客串下!凡参加钓友们送大啤同烧野一份!哈哈
1 E: @6 T; y& H
多谢波仔支持,钓唔到鱼就饮大啤!^o^^o^^o^
没有空啊,不能陪你了
玻璃 发表于 2013-07-10 19:05:51 ! u" N' E/ ?3 H. H
没有空啊,不能陪你了
' U6 b6 c; V) {6 d+ ^, i
甘你几时有空?我陪你!^o^
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-07-10 10:25:35
! {6 s# W+ l8 i' s1 S[quote]茶茶 发表于 2013-07-09 23:47:42 [url=forum.php?mod=redirect&go
* Y. C5 N6 R. ?/ `$ H& @
糸河边训唔着啊!!
茶茶 发表于 2013-7-10 19:30
6 E* s6 m3 X. p. P糸河边训唔着啊!!
5 A" V4 @, ?+ ~* k/ s; [3 ?
{:176:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-7-9 17:354 Z7 i" i# t! @. l
有兴趣就私聊我啦!

& j9 Q3 N- }1 v; r8 x$ ~我琴晚去走私,本来糸钓非的但都钓左几条好象系蓝刀的鱼。大条吖,我钓个几条都差吾多系二两,我朋友同我讲个低糸鱼仔哇。半斤的他都钓过哦。可惜我吾识钓个低鱼。有机会带埋你去过过瘾哦。# X* ?6 z9 D, S. l3 x- S! d
伯伯,如果系周五晚的话,我会去,星期六就要看情况了,因星期日哟上班!5 s0 c' ~, a( B- v& ?  p( G& N7 m
caohhh 发表于 2013-07-10 20:46:19
- @% G$ i4 c" A+ o( r( {伯伯,如果系周五晚的话,我会去,星期六就要看情况了,因星期日哟上班!
' S1 \3 Z2 V( a; U6 V
好,甘就定周五好磨?同波仔一起饮大啤!^o^勉强哥都话来!^o^
杀鱼三千 发表于 2013-07-10 19:41:36
7 p+ K3 Q3 S9 `[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-7-9 17:35
; ^! u6 W- {/ _有兴趣就私聊我啦![
$ ]7 J% l) Q5 r
好啊,多谢先!
6 d( b, b/ b( @9 _" t- j4 V, a! A钓点系边架?
我得闲啊  到时联系你。

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复