楼主:甲柺 - 

最后三帖:吃

听讲吃海鲜唔会肥,系味既?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
乜嘢一二三四~~~~好似搞到要离开咁~米整到我最后一个先知哦~
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-7-9 14:39 1 K, g$ J: j" j0 E0 o
回你的最后第三帖:你点的海鲜比我上个星期点嘅正好多!^o^

* b5 }2 a! ^2 S3 q系~~?最上面果围五送一汤,180蚊就有交易了,全部都系游水落锅,够晒新鲜!5 q. V5 u2 s" {/ N
咁就要稳机会去睇日出兼整餐劲架了{:153:}
david-liu 发表于 2013-7-9 20:18
1 |6 m2 v5 ^7 s( {3 @- o听讲吃海鲜唔会肥,系味既?

8 D9 y. O* V! Z系,确实系{:100:}
KJHAL 发表于 2013-7-9 16:40
& K5 C4 @/ a2 f请问这间店是在哪里额

, f1 ?" k5 ~( [: c- d全部都在闸坡
天上人间 发表于 2013-7-9 16:21
( _3 E5 f0 m$ _4 F) j% y/ E尽在不言中......甲柺兄
- Z  r+ ]9 s9 k2 m( Y# ]) J  D) U
间仔~~叫你去又唔去~~{:96:}
快乐源自内心 发表于 2013-7-9 12:39 " F# u; ]+ \- g% [2 X( T8 Q& q3 X* d
你的图片总是太吸引

# r4 X9 I- c( s) }, x哈哈~~咁需要诱惑既时候就多d嚟睇吓啦{:153:}
张夫人 发表于 2013-7-9 19:46
( B" i4 N$ O9 W大餐呀

( e- f& c$ E6 z  C  l/ D4 T- z% l! A系啊,饿左好耐了~~{:96:}
甲柺 发表于 2013-7-10 18:27
  |$ a- \4 G% U6 f系,确实系
& Z8 X9 o& l- ^% _7 ]' e9 N
咁你有冇轻到啊?
Lee(小妹) 发表于 2013-7-9 19:59 $ d5 A) `: p8 |9 w- ~% ~) e
好丰富呀,瘦左成十斤,呢次怕补返来了

. F/ s: I3 N, V% j0 E' O闸住,我有keep fit架。。。
3 S- r4 E. ]" u" @) ~7 J. k譬如冲吓海浪、攀山观景、出海捕鱼咁,真系一啖气力一啖肉{:154:}
3 x+ g4 n" j/ h所以唔使担心“补翻来”,仲fit左添{:153:}
david-liu 发表于 2013-7-10 18:31
% l5 @2 [$ t+ S8 v( |' G. x咁你有冇轻到啊?
6 |+ `1 t3 M0 e
yes, sure, definitely{:100:}
{:96:}求打包
甲柺 发表于 2013-7-10 18:31
6 m; `1 p5 q* x' {* |闸住,我有keep fit架。。。
8 B- l; ]( x+ w5 \譬如冲吓海浪、攀山观景、出海捕鱼咁,真系一啖气力一啖肉
5 ]0 n% ]2 q3 H3 ~$ ?* \. o  T3 h& W所以唔使 ...
) Y3 S* r6 `3 Y. T2 ^4 ~
{:153:}我先唔信,大鱼大肉的,淡淡肉
甲柺 发表于 2013-7-10 18:33
" L# t& S! F+ b8 g$ a8 \) Vyes, sure, definitely

3 L0 v, a0 G% q( A, G1 O' Z{:176:}咁味越黎越似你个头像咯?1 O" Q0 Z6 D) t! |1 K8 ?, e
Lee(小妹) 发表于 2013-7-10 20:42
6 ^- m6 Y' ]% W0 a2 I. j$ U我先唔信,大鱼大肉的,淡淡肉
+ H- [6 x4 _( x5 }
唔信都冒符既

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复