楼主:快乐源自内心 - 

千层椰汁马碲糕

一穷二白 发表于 2013-7-8 01:03
: K- x2 s9 C4 _怕某人甘哇!所以味

, G' K1 s# G2 m  R6 l, E唔知你讲咩,训
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
快乐源自内心 发表于 2013-7-8 01:09 ( o0 }6 Z7 P- p1 S2 @
唔知你讲咩,训

3 \- h8 E7 a$ c; L3 q/ {明天继续{:194:}
我吃左,好好味
甘甜的野,有乜好食。。乖,你不要预我份了。{:183:}
临海看雪 发表于 2013-7-8 10:55 0 C/ Z, I6 F* ^% k% [* t
甘甜的野,有乜好食。。乖,你不要预我份了。
; T$ P* S7 J. y& y8 f
好,不预你份
david-liu 发表于 2013-7-8 10:43
  _- t) {! z$ k7 t! e5 v我吃左,好好味

4 n$ _4 F4 H$ X/ o5 G/ r有意见要提碌
有份食,好好味。
: k8 g6 t% a* L5 p  w( M* K; R* i5 R0 |8 O+ ]# [, ~% c; b
难得一见LZ既好手势{:163:}
老叶 发表于 2013-7-8 14:44
$ w1 A1 \* U( k有份食,好好味。
) ?/ s0 B" M& [1 d7 I) \* W3 o5 [+ M% t- _; e* q1 ?, {0 A
难得一见LZ既好手势
3 X- W& t6 U1 Q' d) f8 N: G* d
{:157:}你几时有份食?边个是你啊?
星期六向乌石河宛,食左两件。{:164:}
老叶 发表于 2013-7-8 15:00 , x; ]8 g0 P7 w6 r5 c: p7 `+ H3 N
星期六向乌石河宛,食左两件。
" ?" w# }& h  |2 g/ z7 j' i# m2 L$ Y  }
{:157:}甘俾滴意见啦,唔认到边只是你唔好意思
我坐阿通/天马之间,你应该系康桥大哥隔离。9 _; o! ~& R+ D' D* s

u: i3 N5 [& E) Z见到千层糕我先敢确定系你啦!
/ Q5 k6 a6 t- j
4 {7 r" u# j; p0 o: S! h/ N$ D
马蹄糕清爽, 椰浆浓蜜,层次清晰细密,难得LZ有甘好心思做呢个点心{:163:}
老叶 发表于 2013-7-8 15:52 6 S0 n' f9 r5 ?6 Y% ?
我坐阿通/天马之间,你应该系康桥大哥隔离。7 p* B8 \$ F4 I

( Z# z: ^* R! h% `7 H见到千层糕我先敢确定系你啦!

# a7 i# Q3 q) C0 ^4 O4 x, t 是啊,我当时坐康大哥和刘版之间% w, t, @7 U3 [
{:78:}
本帖最后由 快乐源自内心 于 2013-7-8 16:38 编辑 ; l/ \3 ]# W5 `8 t  e( h# P( M; l
老叶 发表于 2013-7-8 15:59 6 m" A1 v4 k  a4 I  _1 w
马蹄糕清爽, 椰浆浓蜜,层次清晰细密,难得LZ有甘好心思做呢个点心
$ Q- C! T9 v3 |( n3 M  U9 w! ]
: v: \/ ^1 N. m
呵呵,讲得甘好既,唔知是咪真是甘好噶,会甜过头或者淡过头么?我都是随便乱做罗,无咩心思
求方法步骤

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复