楼主:快乐源自内心 - 

我和家人的至爱——酿苦瓜

放下 发表于 2013-6-17 11:13 . n0 J) b/ l7 s# v! s9 e, ~2 ^* Y
哇美味!
8 w5 x$ q) m! |# Z& d; P, T我嫂嫂也独钟于这道菜!

- i$ v5 e' H7 P好紧口,叫嫂嫂酿
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
快乐源自内心 发表于 2013-6-17 10:58 # v' e# j* `$ |7 w# ^2 M
叫你剁猪肉么
+ T) K- ^2 K& S/ ?5 A
系甘易整几旧都得怕,唔系边度有力剁,下次系市场打蛇,使剁到咁辛苦
甲柺 发表于 2013-6-17 10:02 ' j) c' m' u% o
妖~硬系要拖人落水既: u2 t1 P6 H; x4 ^
好彩我唔系小人,如果唔系....俾尔边剁边念念有词:剁你个小人头,剁到你有 ...
: F# F. _$ K; R
{:176:}
{:164:}
david-liu 发表于 2013-6-17 11:45 % _3 @/ s. O$ z2 b. W# D
系甘易整几旧都得怕,唔系边度有力剁,下次系市场打蛇,使剁到咁辛苦

" P6 n! i9 b$ w0 S* U猪肉妈妈买的,一时未霖到蛇,而且怕距洗得唔干净
小小凝希 发表于 2013-6-17 12:34

3 l0 }' O) B0 X0 q* u小小,唔俾偷笑,几时俾我完整睇一次你局蛋糕啊
快乐源自内心 发表于 2013-6-17 10:14
5 j( e4 u7 k/ b) i首先,我有着一颗善良的心所以你不要想到我那样,想你都唔好想,想下都唔得
: m- a7 ]1 p5 N6 a6 i当时剁 ...

6 }/ H$ }6 l% K0 w善良既心唔系都俾你挖晒出来了,净敦得~( X: b2 ~; T  j
不过作为吃货,我可以接受你诬蔑我之前图片引导尔犯罪既假口供{:153:}
有人话苦瓜好吃,但我真吃不下!
甲柺 发表于 2013-6-17 18:02   Z' q! U/ K# @. `1 n. T
善良既心唔系都俾你挖晒出来了,净敦得~2 c7 b8 F5 G6 ^: P6 O8 ]$ R/ I
不过作为吃货,我可以接受你诬蔑我之前图片引导尔犯罪既假口供{ ...

# o2 R0 P7 a& t7 Z5 x3 W& ?仲有咩美食,发出来犯罪一下
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-6-17 18:29 3 I( U4 C( S6 |
有人话苦瓜好吃,但我真吃不下!

! l3 o1 K6 f/ i% |9 T3 Y2 w7 ~9 B你未食到好吃的苦瓜怕,我小时候都不吃苦瓜,芥菜,苦麦的,现在都喜欢
快乐源自内心 发表于 2013-06-18 14:43:16
. s7 D9 a: c# [5 c[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-6-17 18:29 [url=forum.php?mod=redirec
: ]5 b5 L1 b; q1 J4 G, e! A: O& P6 x
甘你又唔整D好吃嘅苦瓜我吃?^o^
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-6-18 15:57
7 s; ~- F- N4 y" `, }1 {: ]' A甘你又唔整D好吃嘅苦瓜我吃?^o^

0 T8 c+ s1 V- |5 g{:153:}中午刚刚食完,早滴讲啊嘛
快乐源自内心 发表于 2013-6-18 14:42 & ]$ j2 A( c% @8 z- Z/ z
仲有咩美食,发出来犯罪一下
/ r! s4 x9 M( g9 X1 m+ Q1 x
真系唔少。。。不过算了,作奸犯科既嘢我向来好抗拒,费事无啦啦作茧自缚啦。
快乐源自内心 发表于 2013-06-18 16:45:49 ( I% v5 |, j: [7 h4 x1 d7 q
[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-6-18 15:57 [url=forum.php?mod=redirec
- f( v6 I* \/ q4 N$ M) c/ w# ?
唔怕!以后大把鸡会!^o^
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-6-18 17:10
$ f# \2 |+ y8 D7 y8 |: P0 E- S唔怕!以后大把鸡会!^o^
: e' D2 I( B3 v  e+ G/ \
嗯,好眼训

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复