我的小资生活--绵绵冰之夜

今晚已经是第三晚去101 ice villa了,感觉有点疯吧,这次点了绿茶红豆绵绵冰、八宝绵绵冰、水果绵绵冰,外加一个芒果奶酪。哈哈……我想这段时间肚子里装的都是绵绵冰了……这夏天还会热吗????
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
{:76:}
没去过,个个去过都话好,有时间都去行下!{:185:}
{:98:}好想吃啊!{:164:}
david-liu 发表于 2013-5-22 22:31

: ]" Q' Y( }' N) a1 v8 R6 Y话你知,八宝绵绵冰,同芒果奶酪都唔错
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-5-22 22:35
0 Q' u' A: z) Z' m6 k没去过,个个去过都话好,有时间都去行下!
0 X( v- ^" {* [3 a: m
快D去试下啦!
韵韵 发表于 2013-5-23 00:17 ) o& O7 e  `0 O+ Q; |2 ^9 t
好想吃啊!

% f% l8 q& n, c+ X2 R& P- s" }{:98:}想去噶话,叫埋我陪你去啦!
甘个只抹茶红豆点样?
快乐源自内心 发表于 2013-5-23 09:57 " n( m5 v# l7 A; J5 @' j* ^  K2 N- L& f
甘个只抹茶红豆点样?

& K" h/ W) Z$ R, p之前发噶帖子讲左啦,初恋的感觉
天晴 发表于 2013-5-23 09:52 ; {! B$ }/ S* k) G' z. ~' E
话你知,八宝绵绵冰,同芒果奶酪都唔错
0 M+ L( n5 r# \. i* K; p
{:164:}
天晴 发表于 2013-5-23 10:12
6 `# d: D  W: L' q之前发噶帖子讲左啦,初恋的感觉
. @- V7 \7 U- M+ G
我是问味道,唔是讲感觉
天晴 发表于 2013-5-23 09:53 3 X! ^2 _! f. S# ]2 y8 c" l
想去噶话,叫埋我陪你去啦!
4 M0 R- u$ J5 ^  ~; ~* I
好啊~点样联系你啊/?
( @) r) g4 S- ^7 E4 \2 m; G" q{:98:}
快乐源自内心 发表于 2013-5-23 10:15
  u; D( @5 a9 i  m& }7 P我是问味道,唔是讲感觉

& v4 I" g" G) H; `' z食物唔可以只用味道去衡量,更多噶係响品尝美食过程中能带俾你咩感觉。$ `* P8 W* K% [7 u
所以你问我味道如何,我只回答你,好好味!
韵韵 发表于 2013-5-23 10:29
3 t( N6 G6 Q$ J8 j* l( R* t好啊~点样联系你啊/?

; P1 n; g9 J: ]) n$ @  e! c+ g{:103:}我都知你係边个,但你居然就唔知我係边个,真伤心!
天晴 发表于 2013-5-23 10:36
7 i- j6 i5 p7 X* }( \我都知你係边个,但你居然就唔知我係边个,真伤心!
4 k6 \6 _  E$ D0 k' f+ r
她不是我们认识的韵韵吧

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复