楼主:101 Ice Villa - 

从化首家纯天然冰品店--101 Ice Villa“冰临城下”盛大试业

醉鱼 发表于 2013-5-20 19:04
  M' ~% C  u, `! c9 Q+ a# G  |  n, v今日去试左个芒果绵绵冰真系好美味,价钱唔系好贵

4 q+ x( @$ s& Z  B  d唔叫埋既?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
今晚带个妹仔C去试杠先得,睇下系味咁好吃
有妹仔C黎磨?我八点半到(只限妹仔C)
令狐冲 发表于 2013-5-20 19:10 9 i4 c1 [7 J$ m4 _9 Y% V
有妹仔C黎磨?我八点半到(只限妹仔C)

& k$ G/ |* j! m( x7 n, A我带多个妹仔去你请好磨?
好好味,冇妹仔C黎既
fafa6688 发表于 2013-5-19 14:46   ?: ]+ v  L( A
装修都是由台湾的设计师设计,如果你喜欢吃阿根达斯雪糕,那我可以告诉你,在这里你会有惊喜收获

/ @  s8 L; f* s8 [4 V7 U' Q甘咩?某人话请我吃哈根达斯既,甘我叫距请我去你度尝试,睇下是咪有惊喜先{:153:}
Lee(小妹) 发表于 2013-5-20 21:39
9 f* p1 A! w$ D: o' D' t甘咩?某人话请我吃哈根达斯既,甘我叫距请我去你度尝试,睇下是咪有惊喜先
" z8 {$ M. f# |" C5 u
欢迎你的到来
令狐冲 发表于 2013-5-20 19:10
- S. q* J0 ^) r5 g. o$ r有妹仔C黎磨?我八点半到(只限妹仔C)

" Z4 I6 g* E/ m: m5 |- t9 g5 F{:76:}求带
fafa6688 发表于 2013-5-20 21:41
9 G& X9 p' d! j5 K欢迎你的到来
3 Z' j! R7 f, f5 o$ J
出示神彩会员卡,有优惠务?{:93:}
Lee(小妹) 发表于 2013-5-20 21:42
! L+ x1 z+ R4 z0 D出示神彩会员卡,有优惠务?

4 g( P+ u% f. S# n) `6 V- c还在洽谈当中,希望能带给飞扬人一个惊喜
Lee(小妹) 发表于 2013-5-20 21:41 8 d. x5 D) C% d2 A
求带

4 N/ s" S$ \) l$ U7 y+ F早有唔黎,准备番扯咯
呵~看来不错,有时间去试下先!
韵韵 发表于 2013-5-20 22:05
& L; d6 X8 q# @4 f, U$ W! R呵~看来不错,有时间去试下先!

* {( a# k+ A5 |8 j! A: n欢迎你的莅临
david-liu 发表于 2013-5-20 21:53
( e5 \/ _. E4 R  h0 q1 u1 e还在洽谈当中,希望能带给飞扬人一个惊喜
+ i& C5 `/ }0 k1 x7 I6 I
唔带埋我去{:103:}
令狐冲 发表于 2013-5-20 21:54 / H+ |% n9 k* ], ]* P
早有唔黎,准备番扯咯

6 J; F, C5 ~% }% \, G) O9 [, T{:99:}特鼎既咪?

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复